Libnet.ro
UNICEF

01:05

China are nevoie de aproape 440 de miliarde de dolari pentru a ecologiza zonele rurale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China are nevoie de aproape 440 de miliarde de dolari pentru a ecologiza zonele rurale

China va avea nevoie de 3. 000 de miliarde de yuani 440 de miliarde de dolari) in urmatorii trei ani, pentru a imbunatati conditiile sanitate la sate si pentru a ecologiza mediul rural foarte poluat, potrivit unor oficiali guvernamentali citati de publicatia People and s Daily, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Jared Kushner dezvaluie planul Administratiei Trump pentru pacea in Orientul Mijlociu: Peste 50 de miliarde de dolari pentru investitii in regiune

Administratia Trump a dezvaluit sambata prima partea a planului de pace pentru Orientul Mijlociu, relateaza BBC News si Reuters. Planul se axeaza pe dimensiunea economica, vorbind despre fonduri de 50 de miliarde de dolari pentru regiune, din care peste jumatate ar urma sa fie directionate catre teritoriile palestiniene, pe o perioada de peste 10 ani.

NASA solicita 30 miliarde de dolari pentru a trimite oameni pe luna

Cucerirea spatiului cosmic nu este deloc ieftina. Ca dovada, NASA considera realizabil obiectivul fixat de Casa Alba de a trimite astronauti americani pe Luna in anul 2024, a asigurat Jim Bridenstine, administratorul agentiei spatiale americane, confirmand insa ca aceasta va avea nevoie de 20-30 de miliarde de dolari suplimentari pe cinci ani pentru a reusi in aceasta misiune.

DACIAN CIOLOS: Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine ca Romania are nevoie de un pact in interiorul opozitiei care sa clarifice cat de curand ce isi doreste de la viitoarele alegeri, spunand ca avem un moment astral, o ocazie unica pentru Romania.

SURSE CITATE DE REUTERS: GSK vinde active ca sa obtina 1,2 miliarde dolari

Producatorul britanic de medicamente GlaxoSmithKline Plc GSK) a lansat vanzarea unor branduri apartinand diviziei de sanatate a consumatorilor ca sa obtina circa un miliard de lire sterline 1,26 miliarde de do-lari), conform unor surse citate de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )