Libnet.ro
UNICEF

05:00

China A BLOCAT Instagram pentru a musamaliza violentele politistilor din Hong Kong

Antena3 Antena3,
China A BLOCAT Instagram pentru a musamaliza violentele politistilor din Hong Kong

Autoritatile chineze au blocat reteaua sociala Instagram, pentru a stopa raspandirea materialelor foto si video in care sunt prezentate actiunile in forta ale politistilor din Hong Kong, transmite NBC. continuă pe Antena3

Fiscul primeste de la KazMunay peste 70 de milioane de dolari pentru importurile de biodiesel din SUA

Fiscul va incasa de la KazMunayGas Trading peste 70 de milioane de dolari dupa ce a pierdut procesul cu OMV si este responsabil de intreaga suma stabilita de Fisc la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA.

KazMunay plateste Fiscului 70 mil. de dolari pentru importurile de biodiesel din SUA

KazMunayGas Trading a pierdut procesul cu OMV si va trebui sa plateasca intreaga suma pe care Fiscul a stabilit-o la sesizarea OLAF pentru importuri de biodiesel din Canada, dar de provenienta SUA, de peste 70 de milioane de dolari, reprezentand peste.

Plumb anunta un program pentru tinerii care pleaca din sistemul de plasament

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, vineri, pentru Agerpres, ca, in doua saptamani,va fi elaborat un proiect care ii va ajuta pe tinerii care pleaca din sistemul de plasament sa-si gaseasca un loc de munca.

Primele vesti bune de la autostrazi. A fost semnat contractul pentru finalizarea Lotului 2 din autostrada Nadlac- Arad si exista sanse pentru inaugurarea Lotului 1 pana la granita cu Ungaria pana la finalul anului

Contractul pentru remedierea si finalizarea lucrarilor la cei 16 ,7 km din Lotul 2 al autostrazii Arad - Nadlac plus drum de legatura) a fost semnat de catre Compania de Autostrazi cu asocierea Astaldi - Max Boegl. Vorbim de acelasi constructor ca pe Lotul 1 Nadlac-Arad, un lot aproape finalizat, dar care nu ar fi putut fi inaugurat anul acesta din cauza ca drumul de legatura si nodul rutier necesar era parte din contractul pentru Lotul 2. Astfel, vestea semnarii contractului pentru Lotul 2 in valoare de circa 90 de milioane de lei aduce sperante ca macar cei 22 de km de pe Lotul 1 Arad - Nadlac sa fie deschisi circulatiei anul acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )