Libnet.ro
UNICEF

17:15

China cere pedeapsa dura pentru americanul care a furat degetul mare al unei statui din celebra Armata de Teracota

Hotnews Hotnews,
 China cere pedeapsa dura pentru americanul care a furat degetul mare al unei statui din celebra Armata de Teracota

China cere o pedeapsa dura pentru un american care a furat degetul mare de la o statuie din celebra Armata de Teracota, totul intamplandu-se in Philadelphia, unde 10 razboinici au fost expusi la Franklin Institute, scrie BBC. Degetul a fost recuperat, iar chinezii au trimis oameni pentru a repara statuia. In 1974 taranii care sapau puturi in zona Xi'an au descoperit din intamplare bucati de ceramica si varfuri de sageti, iar excavatiile au scos la iveala armata compusa din 8. 000 de razboinici de teracota construiti acum doua milenii. continuă pe Hotnews

DNA cere pedeapsa cu executare pentru Ludovic Orban

Se cere pedeapsa cu executare pentru Ludovic Orban, intr-un proces la inalta Curte de Casatie si Justitie. Initial, Ludovic Orban a fost achitat, dar acum procurorii cer o pedeapsa cu executare.

Autoritatile chineze cer pedeapsa aspra pentru hotul care a vandalizat o statuie a unui razboinic de teracota

Autoritatile chineze au cerut pedeapsa aspra pentru un barbat care ar fi furat degetul mare al unei statui reprezentand un razboinic de teracota dintr-o expozitie din Statele Unite, potrivit unui comunicat din presa chineza citat de BBC.

Veste FABULOASA pentru romanii care vor sa se imprumute la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind PLAFONAREA DOBANZILOR la CREDITE, aviz favorabil la Senat

Veste buna pentru romanii care doresc sa contracteze credite. Marti, Comisiile reunite ale Senatului, cea economica, juridica si de buget finante, au avizat favorabildoua dintre cele trei proiecte de.

Kinga Sebestyen lanseaza programul de Kangoo Jumps pentru femeile care tocmai au nascut

Kinga Sebestyen a reusit, in ultimul deceniu, sa transforme Kangoo Jumps intr-un fenomen international. Acest tip de sport, ce are la origini efecte terapeutice, este, spune antrenoarea, indicat la orice varsta, atat adultilor, cat si copiilor.

5 ponturi pentru cei care vor sa cumpere o masina second-hand: la ce sa te uiti?

Piata masinilor second-hand a explodat in ultima perioada. Iar asta inseamna ca si cei care vor sa dea tepe sunt mai numerosi. Masinile sincere care sunt la vanzare acum sunt foarte putine, majoritatea avand probleme ascunse sau kilometrjul fals. Iata 5 ponturi despre ce trebuie sa verifici la o masina cumparata la mana a doua.

Lovitura pentru cei care au centrale termice de apartament

Gheorge Piperea, cunoscutul avocat care se ocupa acum de insolventa Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) din Bucuresti, a declarat ca centralele de apartament sunt letale, din cauza emisiilor.

Donald Trump sustine imbunatatirea sistemului de verificare a antecedentelor pentru persoanele care cumpara arme de foc

Presedintele Donald Trump sustine eforturile de imbunatatire a sistemului de verificare a antecendetelor pentru persoanele care cumpara arme de foc, conform secretarului de presa adjunct al Casei Albe, Raj Shah, scrie CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )