Libnet.ro
UNICEF

01:06

China: Doi tineri au fost filmati in timp ce faceau sex intr-un taxi aflat in trafic

B1 B1,
China: Doi tineri au fost filmati in timp ce faceau sex intr-un taxi aflat in trafic

Doi chinezi au fost cat pe ce sa creeze un accident in lant pe o sosea din Shanghai, la ora de varf, pentru ca faceau sex pe bancheta din spate a unui taxi. Cuplul infierbantat a captat atentia tuturor. continuă pe B1

FRAUDA BAC 2013. Elevii de la Dimitrie Leonida din Constanta au fost filmati cand dadeau mita.

Absolventii Liceului Tehnic Dimitrie Leonida din Constanta au fost filmati in timp ce pregateau mita pentru profesorii supraveghetori, conform Neptun TV. Elevii au fost surprinsi de camerele de supraveghere cand intrau in clasa si lasau pe catedra servetele, in care politistii spun ca ar fi ascuns banii. Citeste si CONTESTATII BAC 2013. Peste 18. 500 de contestatii la sesiunea de toamna a Bacalaureatului Mai tarziu, in timpul probei la Limba romana, in imagini se .

Minora de 11 ani, obligata la perversiuni, in parcul din Glodeni, de doi tineri

O tanara, in varsta de 11 ani, din Glodeni, a fost victima unui viol. Autorii, doi tineri de 15, respectiv 16 ani, au fortat-o sa intretina relatii sexuale intr-un beci situat in parcul din Glodeni. Familia fetei a sesizat politia.

UPDATE. Nou ACCIDENT RUTIER GRAV in Ungaria. Un roman A MURIT si alti doi au fost raniti

UPDATE 17:30 - Un roman a murit si alti doi au fost raniti in urma unui accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, in directia Budapesta Slovenia, atutoturismul in care se aflau acestia intrand.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )