Libnet.ro
UNICEF

01:05

China si Franta au semnat contracte comerciale de 15 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China si Franta au semnat contracte comerciale de 15 miliarde de dolari

China si Franta au semnat contracte comerciale in valoare totala de 15 miliarde de dolari si si-au reafirmat sprijinul pentru Acordul ireversibil de la Paris referitor la schimbarile climatice, in timpul unei vizite la Beijing a presedintelui francez Emmanuel Macron, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU SUMA DE 1,57 MILIARDE DOLARI MOL preia participatia Chevron la un camp petrolifer din Azerbaidjan

Grupul energetic ungar MOL, prezent si in tara noastra, achizitioneaza participatia detinuta de Chevron la un camp petrolifer din Azerbaidjan cu suma de 1,57 miliarde dolari, dupa ce gigantii americani au inceput sa se retraga, dupa 25 de ani, din statul asiatic pentru a se concentra pe productia interna, transmite Reuters, conform Agerpres.

PENTRU ACOPERIREA CERERII LA NIVEL MONDIAL, Industria petroliera va necesita 10,6 miliarde dolari, pana in 2040

Industria petroliera va necesita circa 10,6 miliarde dolari pentru acoperirea cererii la nivel mondial pana in 2040, un obiectiv care are anumite riscuri din cauza efectelor incerte ale luptei impotriva incalzirii globale, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Industria petroliera va avea nevoie de 10,6 miliarde dolari pana in 2040

Industria petroliera va necesita circa 10,6 miliarde dolari pentru acoperirea cererii la nivel mondial pana in 2040, un obiectiv care are anumite riscuri din cauza efectelor incerte ale luptei impotriva incalzirii globale, relateaza agentia EFE.

MOL va plati 1,57 miliarde dolari in Azerbaidjan

Grupul energetic ungar MOL, prezent si in Romania, achizitioneaza participatia detinuta de Chevron la un camp petrolifer din Azerbaidjan cu suma de 1,57 miliarde dolari, dupa ce gigantii americani au inceput sa se retraga, dupa 25 de ani, din statul asiatic pentru a se concentra pe productia interna, transmite Reuters.

Actionarul Google cumpara Fitbit Inc, pentru 2,1 miliarde dolari

Alphabet Inc, firma care detine motorul de cautare online Google, va cumpara producatorul de dispozitive portabile Fitbit Inc pentru 2,1 miliarde dolari, intrand pe piata in crestere de dispozitive pentru fitness si ceasuri inteligente, informeaza Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )