Libnet.ro
UNICEF

22:15

China: Un an de inchisoare pentru o femeie ce a luat antitermice pentru a ascunde simptomele de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 China: Un an de inchisoare pentru o femeie ce a luat antitermice pentru a ascunde simptomele de Covid-19

Un tribunal chinez a condamnat la un an de inchisoare o femeie care si-a ascuns simptomele coronavirusului inainte de a se imbarca la bordul unui avion, a informat miercuri presa de stat. continuă pe Hotnews

DNA cere 12 ani de inchisoare pentru Elena Udrea in dosarul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009

Procurorul de sedinta de la DNA a cerut, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea Elenei Udrea la 12 ani de inchisoare pentru instigare la luare de mita si spalarea banilor, in dosarul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Astazi a avut loc ultimul termen al procesului, iar decizia instantei ar urma sa fie pronuntata la o data ulterioara.

O femeie a fost condamnata la inchisoare, in China, dupa ce a ascuns ca are simptomele infectiei cu coronavirus

Un tribunal chinez a condamnat la un an de inchisoare pentru obstructionarea prevenirii si tratarii bolilor infectioase o femeie care a mintit in legatura cu simptomele sale de infectie cu coronavirus in.

O femeie va face un an de inchisoare pentru ca s-a intors in China fara sa spuna ca are Covid

O femeie a fost condamnata in China la un an de inchisoare, pe motiv ca s-a intors in aceasta tara, .

Fostul presedinte al Astra Asigurari Radu Mustatea - condamnat la 4 ani si 8 luni inchisoare pentru delapidare

Radu Mustatea, fost presedinte al Directoratului Astra Asigurari SA, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la 4 ani, 8 luni si 10 zile inchisoare cu executare pentru delapidare, noteaza Agerpres. Potrivit deciziei instantei, Radu Mustatea trebuie sa achite Societatii de Asigurare-Reasigurare ASTRA SA, prin lichidator judiciar KPMG Restructuring SPRL, suma de 914. 378 lei reprezentand contravaloarea prejudiciului. in acelasi dosar, sotia acestuia, Roxana Mustatea, a fost condamnata la 3 ani inchisoare cu suspendare pentru spalare de bani in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Radu Mustatea mai are o condamnare la activ, de doi ani si jumatate inchisoare, primita in dosarul ASF-Carpatica, in care a fost condamnat si omul de afaceri Ilie Carabulea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )