Libnet.ro
UNICEF

01:05

China interzice importul de porci din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China interzice importul de porci din Republica Moldova

Administratia vamala chineza a anuntat, astazi, ca a interzis importurile de porci si produse din carne de porc din Republica Moldova, pentru a preveni raspandirea pestei porcine africane, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Partidul de guvernare din Republica Moldova vrea n UE cu limba moldoveneasca

Presedintele parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a lansat luni un apel catre cetatenii Republicii Moldova sa exercite presiuni asupra deputatilor Partidului Liberal PL) si ai Partidului Liberal Democrat PLDM) pentru ca acestia sa voteze introducerea sintagmei integrare europeana in Constitutie fara a-si conditiona votul de aprobarea modificarii la Art. 13 din Legea Suprema in vederea inlocuirii limbii moldovenesti cu limba romana ca limba de stat in Republica Moldova, informeaza Agerpres, citand portalul Deschide. md.

Jocul la risc maxim si mizele false in alegerile generale din Republica Moldova

Nu-mi place sa dau sfaturi in alegeri. Desi sunt consultant cu vechi state, implicat in numeroase proiecte in Romania si in strainatate in ultimii peste 24 de ani Serbia, Ucraina, Republica Moldova, cu precadere cred ca am o lipsa importanta: nu am legitimitatea directionarii actorilor politici pentru ca eu nu am fost niciodata actor politic si nu am candidat niciodata in alegeri.

FOTO Cel mai complex exercitiu militar multinational din acest an: 1.000 de militari din Romnia, SUA si Republica Moldova si 200 de mijloace tehnice iau parte la Justice Sword 18 n poligonul Smrdan

Aproximativ 1000 de militari si peste 200 mijloace tehnice, din Brigada 282 Infanterie Mecanizata Unirea Principatelor desfasoara, in aceste zile, in Centrul Secundar de Instruire pentru Lupta Smardan, cel mai complex exercitiu multinational, cu desfasurare de trupe si tehnica, din acest an. La exercitiul militar participa, pe langa militari romani, si militari din armata Statelor Unite ale Americii si din Republica Moldova si este sprijinit de aeronave din cadrul Fortelor Aeriene Romane.

Igor Dodon a cerut Turciei ca sabia lui Stefan cel Mare sa fie trimisa in Republica Moldova

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a inceput miercuri o vizita de doua zile in Republica Moldova, unde a fost primit cu mare fast de catre omologul sau moldovean, Igor Dodon, care cu aceasta ocazie.

Presedinta Adunarii Parlamentare a NATO, in vizita in Republica Moldova

Presedinta Adunarii Parlamentare a NATO,Rasa Jukneviciene, va efectua o vizita in Republica Moldova, in perioada 17-19 octombrie.

Vladislav Kulminski: Trebuie pornita o resetare completa si profunda a statului Republica Moldova

Actualmente trebuie pornita o resetare completa si profunda a statului Republica Moldova. Totodata, actuala guvernare nu se va mai retine mult la putere. De aceasta parere este directorul executiv al Institutului pentru Initiative Strategice, Vlad Kulminski, exprimata in cadrul emisiunii Ora expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

ERDOGAN a ajuns in Republica Moldova in plin SCANDAL! Vizita insotita de PROTESTE (GALERIE FOTO)

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdo287;an, si-a inceput miercuri vizita oficiala in Republica Moldova. Seful statului turc, impreuna cu sotia sa, Emine Erdo287;an, au fost intampinati pe Aeroportul.

Infractiune fara frontiere: sofer de TIR din Republica Moldova, prins de politistii romani conducand pe baza unui permis falsificat in Rusia

Barbatul a declarat ca nu stia ca documentul este fals si ca l-a obtinut dupa ce a urmat o scoala in Rusia, unde a platit o taxa de 20. 000 de ruble circa 450 de dolari). Soferul s-a ales cu dosar penal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )