Libnet.ro
UNICEF

00:07

China a interzis vizitele strainilor care provin din Marea Britanie si Belgia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China a interzis vizitele strainilor care provin din Marea Britanie si Belgia

China a decis sa blocheze sosirea vizitatorilor straini care provin din Marea Britanie si Belgia din cauza epidemiei si sa inaspreasca regulile de acces pe teritoriul sau pentru alte cateva tari, relateaza joi France Presse, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

China a interzis vizitete strainilor care provin din Marea Britanie si Belgia

China a decis sa blocheze sosirea vizitatorilor straini care provin din Marea Britanie si Belgia din cauza epidemiei si sa inaspreasca regulile de acces pe teritoriul sau pentru alte cateva tari, relateaza joi France Presse, potrivit Agerpres.

Business report: Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie. De unde vin bani la bugetul pe 2021. Cate miliarde costa alegerile din SUA. Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra?

Facturi mai mari la curent, de la 1 noiembrie * Top 10 cele mai profitabile companii din Romania. Perlele din energie, trei retaileri, Dacia si o companie ce vinde tigari au adunat castiguri nete de 10,6 mld. lei in 2019 * Poate Romania sa extraga gaze din Marea Neagra? Are bani, tehnologie si oameni calificati? Nu si da * Orban: Romania nu are nevoie de acord cu FMI. De unde vin bani la bugetul pe 2021 * Cate miliarde costa alegerile din SUA * Bancile europene aproape ca nu exista in clasamentele realizate pe baza numarului de urmaritori in social-media * Primele date in UE privind efectul Covid asupra economiilor in T3 din 2020 Observatii.

Regina Elisabeta a II-a si Printul Philip se retrag la Castelul Windsor pentru cea de-a doua perioada de lockdown din Marea Britanie

Palatul Buckingham a anuntat in cursul zilei de luni ca Regina si Printul Philip s-au intors la Castelul Windsor pentru cea de-a doua perioada de lockdown. Cuplul regal a calatorit la resedinta din Berkshire.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )