Libnet.ro
UNICEF

00:07

China a lansat trei sateliti in spatiu

Antena3 Antena3,
China a lansat trei sateliti in spatiu

China a lansat in aceasta dimineata trei sateliti in spatiu, pentru a face diferite experimente. Cercetatorii asteapta ca acesti sateliti sa faca diferite experimente si sa faca diferite. continuă pe Antena3

China lanseaza trei sateliti in spatiu

China a lansat, in aceasta dimineata, trei sateliti in spatiu, pentru a face diferite experimente.

China a lansat in spatiu trei SATELITI.

China a lansat cu succes sambata, la ora locala 07:37, de la Centrul spatial din Taiyuan, trei sateliti destinati experimentelor stiintifice in spatiu, relateaza agentia de presa Xinhua, citata de Agerpres. Toti cei trei sateliti - Chuangxin-3, Shiyan-7 si Shijian-15 - au fost plasati pe orbita de racheta Long March-4C. Potrivit Xinhua, cei trei sateliti vor fi utilizati in principal pentru realizarea de experimente stiintifice in domeniul de intretinere a tehnologiilor spatiale. Al treilea .

China a lansat in spatiu trei sateliti de cercetare

China a lansat cu succes sambata, la ora locala 07:37, de la Centrul spatial din Taiyuan, trei sateliti destinati experimentelor stiintifice in spatiu, relateaza agentia de presa Xinhua.

FOTO Trei tineri si un copil, raniti in aceasta dimineata intr-un grav accident de circulatie

Trei tineri cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani si un copil de 12 ani au fost transportati in aceasta dimineata la spitalul din Zalau, dupa ce au fost implicati intr-un grav accident de circulatie petrecut in jurul orei 5. 00 pe E 81, intre localitatile Sarmasag si Bobota.

Trei barbati au decedat in aceasta dimineata intr-un accident in apropiere de Leova

Trei barbati au decedat in aceasta dimineata, in urma ciocnirii frontale a doua masini in apropierea orasului Leova. O alta persoana este internata in stare critica in spitalul raional Leova.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )