Libnet.ro
UNICEF

12:00

China a pierdut din cauza pestei porcine africane o treime din efectivele de porci

Hotnews Hotnews,
 China a pierdut din cauza pestei porcine africane o treime din efectivele de porci

China a pierdut din cauza pestei porcine africane o treime din efectivele de porci, astfel incat autoritatile ar putea apela la rezerva de stat pentru a echilibra cea mai mare piata a carnii de porc din intreaga lume, relateaza CNN, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Ancheta a la Parchetul General. Dupa un an deinvestigatii in dosarul pestei porcine, procurorii sunt tot la faza in rem

Dosarul privind modul in care ANSVSA a gestionat raspandirea pestei porcine este tot in faza in rem de ancheta, dupa un an de investigatii, potrivit unui raspuns al Parchetului General la o solicitare de presa.

Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici. A fost operat de urgenta din cauza unei tumori

Creatorul de moda Catalin Botezatu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, care au decis sa il opereze in regim de urgenta din cauza unei tumori. Catalin Botezatu, diagnostic crunt de la medici Catalin Botezatu, celebru creator de moda roman, are probleme de sanatate. Designerul se chinuie inca din 2015 cu inima, avand montate .

Denise Rifai, derapaj chiar in sedinta CNA. S-a enervat la culme din cauza lui Mircea Badea

Denise Rifai a participat la sedinta Consiliului National al Audiovizualului CNA) in care prezentatoarea de la Realitatea TV a reclamat faptul ca Mircea Bade o jigneste in mod constant la televizor, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3. Moderatoarea TV a ridicat tonul la membrii CNA, care la un moment dau au suspendat sedinta .

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai, Valentin Stefan Dragnea si Maria Alexandra Dragnea au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie, arata un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA.

Din cauza unor probleme de sanatate ale unuia dintre membrii echipei artistice, spectacolul Fat Pig a fost inlocuit cu Soacra cu trei nurori

Teatrul Dramatic Fani Tardini informeaza ca reprezentatia spectacolului Fat Pig programata duminica, 8 septembrie 2019, la ora 19,00, a fost anulata din cauza unor probleme de sanatate ale unuia dintre membrii echipei artistice.

Cum poate fi tras la raspundere administratorul unui drum. Cazul femeii care si-a pierdut mana din cauza unui parapet metalic deteriorat

Nesemnalizarea corespunzatoare a starii carosabilului atunci cand se produce un accident cauzat de orice obstacol aflat pe partea carosabila, inclusiv acoperirea acestuia cu polei, din care rezulta avarierea unui autovehicul, atrage culpa administratorului drumului, antreprenorului sau executantului lucrarilor si implicit raspunderea acestora contraventionala, civila, sau penala.

Problemele mai putin stiute ale lui Firicel din Las Fierbinti. Cum a ajuns sa dea declaratii la DIICOT din cauza drogurilor

Spre finalul anului 2018, Toma Cuzin, actorul care il interpreteaza pe Firicel din Las Fierbinti, a condus cu permisul de conducere suspedat si a fost oprit in trafic de politisti, care au sustinut ca acesta s-a aflat sub influenta drogurilor in timp ce conducea. El a fost nevoit ulterior sa mearga la DIICOT pentru declaratii.

Business report: Am batut toata Europa la cresterea salariului minim, am ajuns tot la coada ei din cauza taxarii. Cat castigi, minimum, daca pleci afara; Codul Muncii, modificat din nou. Ce se intampla cu vechimea angajatilor, daca angajatorul intra in f

Masinile diesel dispar din Europa. Cererea pentru autorurisme pe motorina s-a prabusit in acest an. Numarul de autoturisme noi cu motoare diesel. Goldman Sachs vede euro peste 5 lei in 12 luni. Motivele sunt deteriorarea fundamentelor economice si cresterile de salarii. Euro va urca spre finalul acestui.

Digi24: Scandal urias din cauza votului de 3 zile in Diaspora. Ambasadorii: Va bateti joc de noi?. Costurile cresc de 9 de ori

Votul din Diaspora la alegerile prezidentiale din noiembrie, care se va desfasura pe parcursul a trei zile, vineri, sambata si duminica, ridica mai multe probleme de logistica decat au fost luate in calcul la adoptarea noii legislatii electorale prin care s-a dorit sa nu se mai repete ceea ce s-a intamplat in 26 mai la alegerile europarlamentare in sectiile de votare din afara tarii. Ambasadorii care au comunitati mari de romani au avut o intalnire foarte tensionata, saptamana trecuta, cu reprezentantii MAE, AEP si STS, reprosandu-le acestora ca este imposibil sa rezolve, logistic, cerintele introduse in legislatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )