Libnet.ro
UNICEF

00:07

China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

China a achizitionat cele mai multe titluri de trezorerie din ultimii sase ani in iunie, trecand peste Japonia ca cel mai mare imprumutator de peste hotare al guvernului SUA, conform datelor de ieri ale Departamentului Trezoreriei S. A, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat.

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

Cel mai mare cosmar al verii a luat sfarsit! Cum sa scapi de tantari si muste cu ajutorul cafelei

Vara aduce cu sine mai multi tantarii si mustel care cu siguranta iti dau batai de cap. Afla cum le poti alunga cu ajutorul unui ingredient pe care il ai in casa. Cafeaua, caci despre ea este vorba, te poate scapa de .

Hora mare, la final. Se incheie cel mai mare festival international de folclor

Cel mai mare festival international de folclor din Baragan, care a inceput pe 12 august se incheie marti seara. Timp de 3 zile, orasul a rasunat de cantece, dansuri si voie buna. in spectacol au evoluat ansambluri din Italia, Slovacia, Muntenegru, Bulgaria si Serbia.

Romania, in topul tarilor cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Situatia sclaviei moderne in Romania este considerata a se deteriora mai rau decat in orice alta tara la nivel mondial.

Unde sa te muti ca sa traiesti bine. Vezi topul oraselor cu cel mai ridicat nivel de trai

Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, este orasul in care se traieste cel mai bine din intreaga lume. Pe locul al doilea s-a plasat capitala Austriei, Viena. Topul oraselor cu cel.

FOTO + VIDEO: Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Regina Elisabeta, pentru prima oara in portul Portsmouth

Cea mai mare nava de razboi britanica, portavionul Majestatii Sale Regina Elisabeta, care cantareste 65. 000 de tone si are o lungime de 280 de metri, a ajuns, pentru prima oara, in baza din portul Portsmouth.

Eurostat: Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate miercuri de biroul european de statistica, Eurostat.

Romania a inregistrat in trimestrul doi cea mai mare crestere economica din UE

Tara noastra a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), de 5,7% fata de aceeasi perioada a anului 2016, potrivit datelor publicate astazi de biroul european de statistica, Eurostat.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )