Libnet.ro
UNICEF

06:30

CHINA: Site-ul BBC, blocat dupa relatarile de la manifestatiile din Hong Kong

România Liberă România Liberă,
CHINA: Site-ul BBC, blocat dupa relatarile de la manifestatiile din Hong Kong

Ne confruntam cu o inasprire a cenzurii in China, a comentat, miercuri, intr-un mesaj postat pe Twitter, directorul biroului BBC pentru regiunea Asia, Jo Floto, cu sediul la Beijing. Autoritatile chineze au mai impus deja un ecran negru postului de televiziune BBC World, in momentul in care erau difuzate reportaje cu privire la Hong Kong, a adaugat el. continuă pe România Liberă

Site-ul BBC a fost blocat in China, in urma relatarilor privind manifestatiile din Hong Kong

Site-ul BBC a fost blocat, miercuri, in China, la cateva ore dupa difuzarea unei inregistrari videoin care apar politisti din Hong Kong agresand un manifestat prodemocratie, in contextul in care Beijingul.

China a blocat site-ul BBC, dupa relatarile cu privire la manifestatiile din Hong Kong

Site-ul postului BBC era blocat miercuri in China, la cateva ore dupa difuzarea unei inregistrari video care arata politisti din Hong Kong agresand un manifestat prodemocratie, in contextul in care Beijingul.

China a blocat site-ul BBC

Site-ul postului BBC era blocat miercuri in China, la cateva ore dupa difuzarea unei inregistrari video care arata politisti din Hong Kong agresand un manifestat prodemocratie, in contextul in care Beijingul isi consolideaza controlul asupra presei si Internetului, relateaza AFP.

Dosarele privind reeducarea de la Pitesti, publicate in premiera integral pe site-ul CNSAS

Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a publicat in premiera, integral, dosarele cadru ale ceea ce istoriografia comunismului a statuat drept reeducarea de la Pitesti, pe site-ul sau.

Manualele pentru clasele I si a II-a, publicate pe site-ul Ministerului Educatiei. invatatorii pot folosi deja cartile digitale. Comenzile, intre 16 si 22 octombrie

Ministerul Educatiei a publicat pe site variantele de manuale cu care au fost incheiate acorduri-cadru, in urma licitatiei.

Manualele pentru clasele I si a II-a, publicate pe site-ul Ministerului Educatiei

Ministerul Educatiei a publicat pe site variantele de manuale cu care au fost incheiate acorduri-cadru, in urma licitatiei. invatatorii au intreaga saptamana la dispozitie pentru a consulta variantele de carti si pent .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )