Libnet.ro
UNICEF

05:00

China: Vanzarile au atins un record de peste 17 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi online

Hotnews Hotnews,
 China: Vanzarile au atins un record de peste 17 miliarde dolari in cea mai mare zi de cumparaturi online

De Singles Day, uriasa zi a cumparaturilor online organizata in China, vanzarile cumulate ale retailer-ilor de pe platforma Alibaba au ajuns la un record de 17,8 miliarde dolari. Sunt insa voci care contesta cifrele comunicate de Alibaba, iar estimarile analistilor indicau vanzari de 20 miliarde dolari. Peste 80% dintre comenzi au fost facute de pe mobil si, desi majoritatea covarsitoare au fost din China, per total au venit comenzi din 207 tari si teritorii. continuă pe Hotnews

Miliardarul Jack Ma a dat lovitura cu Ziua Celibatarilor: Alibaba a atras vanzari de peste 5 miliarde de dolari in prima ora a Black Friday-ului chinezesc

Grupul chinez de comert electronic Alibaba, al carui fondator este miliardarul Jack Ma, a atras vanzari de peste 5 miliarde de dolari in prima ora a Zilei Celibatarilor, echivalenta Black Friday, cu o treime mai mult fata de 2015.

Donald Trump a adus un castig de 1.300 miliarde dolari burselor si o pierdere de 1.000 mld. dolari obligatiunilor

Valoarea obligatiunilor a scazut in aceasta saptamana cu peste 1. 000 de miliarde de dolari la nivel mondial, investitorii anticipand ca politicile presedintelui american ales Donald Trump vor duce la cresterea cheltuielilor si accelerarea inflatiei,.

Finantele publice americane au redus deficitul in octombrie (prima luna a anului fiscal) cu 4 miliarde de dolari

Finantele publice americane si-au redus deficitul in octombrie prima luna a anului fiscal) cu 4 miliarde de dolari, de la 88 miliarde dolari in octombrie 2015, la 84 miliarde in luna trecuta, se arata intr-o analiza transmisa luni de economistii BT. De asemenea, numarul solicitarilor initiale de ajutor de somaj s-a redus cu 11. 000, ajungand la 254. 000 saptamana trecuta, confirmandu-se astfel perspectiva optimista de pe piata muncii. In discursul sustinut la St. Louis Guvernatorul FED James Bullard a considerat drept rezonabila o noua majorare a ratei de dobanda la ultima sedinta din 2016 . Rata de dobanda la titlurile de stat la 10 ani a crescut la 2. 138 %, iar indicele Dow Jones a consemnat un avans de 1. 2% inregistrand un nou nivel maxim istoric). Pe piata valutara dolarul s-a apreciat cu 1. 17 % raportat la moneda unica europeana potrivit referintei BCE).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )