Libnet.ro
UNICEF

12:30

Chinezii au creat una dintre cele mai puternice arme laser compacte

Playtech Playtech,
Chinezii au creat una dintre cele mai puternice arme laser compacte

China lucreaza intens la arme laser compacte, iar aceasta este suficient de puternica pentrusferele paramilitare si de antiterorism. Noua arma a fost prezentata la targul Africa Aerospace and Defense 2016, organizat in Africa de Sud, si reprezinta un parteneriat public-privat. Compania Poly Technologies a prezentataceasta arma laser, cunoscuta sub numele de Low Altitude Guard II, []. continuă pe Playtech

E una dintre cele mai sexy prezentatoare din televiziune. Si a lasat sa se vada totul, in direct

Marika Fruscio este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Italia, mai ales de catre barbati. Pentru ca Marika apare des in tinute care mai de care mai sumare. intr-o astfel de.

in judetul Satu Mare se practica unele dintre cele mai mici salarii din tara

Nivelul de trai din judetul Satu Mare este unul dintre cele mai scazute din Romania, lucru care se reflecta si in veniturile lunare ale populatiei. in Satu Mare se castiga unele dintre cele mai mici salarii din Romania.

eMAG Revolutia Preturilor: cele mai bune reduceri la electronice si gadgeturi

In cadrul campaniei eMAG Revolutia Preturilor,veti putea beneficia de reduceri la o gama variata de electronice si gadgeturi. intre 20 si 22 septembrie, la eMAG se desfasoara campania Revolutia Preturilor, in cadrul careia vor fi oferite reduceri de pana la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante [].

Revolutia Preturilor: cele mai bune reduceri la electronice si gadgeturi

In cadrul campaniei Revolutia Preturilor,veti putea beneficia de reduceri eMAG la o gama variata de electronice si gadgeturi. intre 20 si 22 septembrie, la eMAG se desfasoara campania Revolutia Preturilor, in cadrul careia vor fi oferite reduceri de pana la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante [].

Cele mai abominabile crime studentesti petrecute in Romania. Povestea afaceristului injunghiat de amanta

Printre cele mai odioase crime care au avut loc in ultimul deceniu in Romania se numara si cateva cazuri in care protagonisti au fost studenti romani. Va prezentam trei dintre cele mai celebre astfel de cazuri.

WC-uri de 50.000 de euro construite la un liceu aflat intr-unul dintre cele mai sarace locuri din Romania. Primar: M-am facut de ras in toata tara

In satul botosanean Cotusca se afla toalete mai scumpe decat apartamente cu trei camere de la oras. Este vorba despre doua toalete amenajate pentru Liceul Tehnologic din localitate, care au costat aproximativ 50. 000 de euro. S-a facut, insa, economie, pentru ca, initial, WC-urile erau estimate la 90. 000 de euro.

VIDEO Cum a devenit Gioconda cea mai faimoasa pictura realizata vreodata

In materialul video de mai jos, publicat recent pe canalul de youtube Vox, scriitorul Phil Edwards ne ilustreaza, pe scurt, istoria picturii celebre realizate de Leonardo da Vinci intre anii 1503 - 1506. Aflam astfel detalii despre pasiunea lui Vincenzo Peruggia si furtul realizat de acesta in anul 1911 - moment critic in istoria picturii, care a facut ca Mona Lisa sa devina una dintre cele mai faimoase picturi realizate vreodata si a contribuit la schimbarea impresiei generale a publicului larg despre frumusete, feminitate si arta.

Destin tragic pentru una dintre victimele stapanilor de sclavi de la Berevoiesti. S-a sinucis de frica celor care l-au terorizat

EA) Una dintre victimele stapanilor de sclavi de la Berevoiesti si-a pus capat zilelor! *** Dupa mai bine de doua luni de la descinderea procurorilor, un barbat de 54 de ani care ar fi fost traficat si.

Bancile americane domina topul celor mai puternice banci de investitie din lume, dupa restructurarea Deutsche Bank

Pentru prima oara in ultimii sase ani, bancile americane au reusit sa revina in top cinci al celor mai puternice banci de investitii la nivel mondial, dupa ce Deutsche Bank a cazut pe locul.

Angelina Jolie si Brad Pitt: cele mai fericite momente

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza, insa, pe durata celor 12 ani de relatie, au avut parte de o multime de momente fericite, multe dintre acestea surprinse si de camerele de fotografiat. Iata cateva dintre acestea, devenite memorabile pentru public.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )