Libnet.ro
UNICEF

17:15

Chinezii au cumparat peste 23 de milioane de automobile noi anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Chinezii au cumparat peste 23 de milioane de automobile noi anul trecut

Piata auto chineza ramane, de departe, cea mai mare din lume, vanzarile totalizand 23,5 milioane unitati anul trecut. Totusi, cresterile de ordinul zecilor de procente sunt de domeniul trecutului, estimarile pentru anul in curs indicand un avans de 7%. continuă pe Hotnews

ZI ISTORICA. Peste 3 MILIOANE de oameni au iesit pe strazile Frantei, la marsurile impotriva terorismului

UPDATE- Desi inca nu exista cifre oficiale pentru evenimentul de duminica de la Paris, estimarile merg pana la 3,7 milioane de oameni in toata Franta. La acest numar se adauga si alte mii de persoane care.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

Volkswagen Group a avut un an plin de recorduri in 2014, depasind pentru prima oara pragul de 10 milioane automobile vandute

Volkswagen a anuntat ca anul trecut a vandut 10,14 milioane autoturisme si vehicule comerciale, depasind pentru prima oara un prag pe care initial se astepta sa il atinga in 2018. Marci precum Volkswagen, Audi si Skoda au avut cei mai buni de vanzari din istorie, iar China a fost cea mai mare piata pentru grup 3,68 milioane unitati).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )