Libnet.ro
UNICEF

00:07

Chirica, despre candidatul PSD la prezidentiale: Poate fi adus si Einstein imbracat in fusta, rezultatul este acelasi

Hotnews Hotnews,
 Chirica, despre candidatul PSD la prezidentiale: Poate fi adus si Einstein imbracat in fusta, rezultatul este acelasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, nu crede ca Viorica Dancila sau Gabriela Firea ar putea castiga alegerile prezidentiale pentru PSD. Poate sa il aduca PSD candidat si pe Einstein, sa il imbrace in fusta, cu ce se doreste, si discutia va fi aceeasi, a declarat Chirica pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Chirica, despre candidatul PSD la prezidentiale: Poate fi adus si Einstein imbracat in fusta, rezultatul este acelasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, nu crede ca Viorica Dancila sau Gabriela Firea ar putea castiga alegerile prezidentiale pentru PSD. Poate sa il aduca PSD candidat si pe Einstein, sa il imbrace in fusta, cu ce se doreste, si discutia va fi aceeasi, a declarat Chirica pentru Mediafax.

Traian Basescu, despre candidatul PSD la prezidentiale: Dancila e din categoria coc. E mamaita. Teodorovici porneste de la o fata de dandy. Cu unul din ei, PSD nu intra in turul doi (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu sustine ca PSD nu are sanse sa ajunga in turul al doilea al alegerile prezidentiale daca Viorica Dancila sau Eugen Teodorovici ar candida din partea.

Dancila nu exclude sa fie candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Daca partidul imi va cere, nu voi face pasul inapoi -UPDATE

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu exclude sa candideze din partea PSD la presedintie, daca partidul o va cere.

SONDAJ. Cine ar trebui sa fie candidatul PSD la presedintie?

PSD e in fierbere cu cateva zile inainte de a lua o decizie in privinta candidatului la alegerile prezidentiale. Social-democratii nu duc lipsa de doritori, dar contracandidatul ideal pentru Klaus Iohannis se.

Basescu, despre liderii PSD: Dancila e din categoria coc, e mamaita Teodorovici porneste de la o fata de dandy, care nu il avantajeaza

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale avand candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dancila deoarece pleaca de la procente foarte mici. El spune ca nu ar vota-o pe Dancila la prezidentiale pentru ca este de la PSD si ca e in contradictie cu profilul castigator din Europa de Est: e din categoria coc, e mamaita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )