Libnet.ro
UNICEF

12:15

Chirurgul Gheorghe Burnei ar fi cerut intre 1.000 de lei si 1.000 de euro pentru o operatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chirurgul Gheorghe Burnei ar fi cerut intre 1.000 de lei si 1.000 de euro pentru o operatie

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, ar fi cerut sume cuprinse intre 1. 000 de lei si 1. 000 de euro pentru o operatie, au declarat, sambata, surse judiciare, pentru News. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Chirurgul Gheorghe Burnei, de la vocatia de chirurg la cea de medic-dumnezeu

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita pentru a efectua operatii, a aratat un comportament care denota o supra-apreciere a fortelor sale si dispret fata de parerile celorlalti. Aceste trasaturi, dar si altele, arata ca Burnei parea sa aiba atitudinea unui medic-dumnezeu caruia ii este permis aproape orice, arata specialistii in psihologie.

Descinderi la Spitalul Marie Curie si la apartamentele chirurgului Gheorghe Burnei. Acesta este acuzat de luare de mita si experimente pe copii

Mai multe descinderi au loc la aceasta ora la Spitalul Marie Curie si la locuintele celebrului chirurg ortoped Gheorghe Burnei. Acesta este suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita pentru a efectua operatii. La finalul descinderilor seful Clinicii de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica din cadrul Spitalului Maria Sklodowska Curieva fi dus la sediul Parchetului Capitalei pentru audieri.

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu Gheorghe Burnei, sunt audiati in calitate de martori. Biroul doctorului a fost sigilat de procurori

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu doctorul Gheorghe Burnei, sunt audiati, sambata, de procurori in calitate de martori in cazul medicului Burnei, suspectat de luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

UPDATE Profesorul Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie a fost retinut. Este acuzat de 17 fapte de coruptie

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu doctorul Gheorghe Burnei, sunt audiati, sambata, de procurori in calitate de martori in cazul medicului Burnei, suspectat de luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

Procurori: Medicul Gheorghe Burnei a comis 17 fapte de coruptie

Denuntul impotriva chirurgului Gheorghe Burnei a fost facut in septembrie, iar cauza vizeaza 17 fapte de coruptie comise in perioada octombrie-noiembrie, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Surse judiciare: La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au fost inregistrate 15 plangeri de malpraxis si luare de mita pe numele medicului Gheorghe Burnei

La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au fost inregistrate 15 plangeri de luare de mita si malpraxis impotriva renumitului chirurg pediatru Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie din Capitala, au declarat, sambata, surse judiciare.

Managerul Spitalului Marie Curie neaga ca ar fi primit reclamatii impotriva medicului Gheorghe Burnei: Nu am primit nicio reclamatie de la pacienti si nici colegii nu mi-au semnalat nereguli

Managerul Spitalului Marie Curie, Daniel Buzatu, a declarat pentru News. ro, ca nu au fost primite niciun fel de reclamatii de la pacienti, colegi sau parinti impotriva chirurgului ortoped Gheorghe Burnei .

Medicul Gheorghe Burnei este audiat de politie, in calitate de suspect, in sediul Spitalului Marie Curie

Medicul pediatru Gheorghe Burnei este audiat in sediul spitalului Marie Curie. Politistii au descins in aceasta dimineata la unitatea medicala dupa un articol publicat ieri de Casa Jurnalistului .

Au fost inregistrate 15 plangeri de malpraxis si luare de mita pe numele chirurgului Gheorghe Burnei

La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au fost inregistrate 15 plangeri de malpraxis si luare de mita pe numele cunoscutului chirurg Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie din Capitala, au declarat, astazi, surse judiciare citate de News. ro.

Ortopedul Gheorghe Burnei, acuzat ca a facut experimente pe copii. Cosmarul unei simple operatii de luxatie la sold

Ortopedul Gheroghe Burnei este acuzat, intr-un articol semnat de jurnalista Luiza Vasiliu, in Casa Jurnalistului, ca a experimentat implanturi neomologate in cazul mai mutor copii. Asta, dupa ce familia unei fetite a dezvaluit cum doctorul a efectuat 11 interventii chirurgicale pentru o luxatie congenitala, operatii care au lasat-o la pat.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )