Libnet.ro
UNICEF

16:15

Chirurgul Mircea Beuran, trimis in judecata, sub control judiciar, in dosarul de luare de mita

B1 B1,
Chirurgul Mircea Beuran, trimis in judecata, sub control judiciar, in dosarul de luare de mita

ChirurgulMircea Beuran a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat ca a primit 10. 000 de euro mita chiar in incinta spitalului Floreasca, anunta, miercuri, procurorii Di. continuă pe B1

Chirurgul Mircea Beuran, trimis in judecata pentru luare de mita

Mircea Beuran, fostul sef al catedrei de Chirurgie Generala in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, a fost trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie sub acuzatia de luare de mita.

Medicul Mircea Beuran, trimis in judecata de DNA in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita peste 10.000 de euro

Fostul presedinte al Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti Mircea Beuran a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii DNA, in dosarul in care este cercetat sub control judiciar dupa ce ar fi primit de la un medic bani si bunuri in valoare de peste 10. 000 de euro entru a scoate la concurs un post de asistent universitar in specialitatea chirurgie generala.

Medicul Mircea Beuran a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita

Fostul presedinte al Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti, Mircea Beuran, a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii DNA pentru ca ar fi primit de la un medic bani si bunuri in valoare de peste 10. 000 de euro in.

DNA l-a trimis in judecata pe doctorul Mircea Beuran pentru luare de mita

Medicul Mircea Beuran, fost presedinte al Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucure.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )