Libnet.ro
UNICEF

12:45

Chisinau: Marele Zid Chinezesc, la granita dintre Republica Moldova si Romania

România Liberă România Liberă,
Chisinau: Marele Zid Chinezesc, la granita dintre Republica Moldova si Romania

Renato Usatii, o figura controversata in Republica Moldova in urma implicarii intr-un scandal financiar din 2011 si a legaturilor cu oameni de afaceri din Rusia, a declarat, intr-o emisiune a postului de televiziune TV7, ca are in vedere sa formeze o coalitie cu Partidul Comunistilor sau cu Partidul Socialistilor, condus de fostul comunist Igor Dodon in urma alegerilor legislative programate la 30 noiembrie in Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Usatii vrea sa construiasca un Zid Chinezesc intre Romania si Republica Moldova

Omul de afaceri implicat in politica Renato Usatii a declarat ca visul sau este sa construiasca la frontiera dintre Romania si Republica Moldova un model al Marelui Zid Chinezesc in interiorul caruia vor fi magazine, restaurante si cazinouri, transmite IPN.

Un politician moldovean vrea construirea unei copii a Marelui Zid Chinezesc la granita cu Romania

Politicianul moldovean Renato Usatii, care va candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, si-a anuntat intentia de a construi o replica a Marelui Zid Chinezesc la granita R. Moldova cu Romania, unde vor fi.

Un politician moldovean intentioneaza sa construiasca o copie a Marelui Zid Chinezesc la granita cu Romania

Politicianul moldovean Renato Usatii, care va candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, si-a anuntat intentia de a construi o replica a Marelui Zid Chinezesc la granita Republicii Moldova cu Romania,.

Producatorii de fructe din Republica Moldova sustin integrarea europeana, dar sunt loviti de embargoul rusesc

Producatorii de mere din Republica Moldova sustin eforturile Guvernului de la Chisinau de integrare europeana, insa constata ca prin embargoul impus de Rusia s-a pierdut o piata de desfacere pentru 90% din productia totala de mere.

Rusia a returnat in Belarus 19 tone de mere, sub pretextul ca provin din Republica Moldova

Serviciul federal rus pentru siguranta alimentara Rosselhoznadzor) a decis returnarea in Belarus a 19 tone de mere, afirmand ca fructele proveneau de fapt din Republica Moldova. Autoritatile rusesti spun ca fr.

De ce nu mai iubesc rusii Republica Moldova

Mai putin de 1% din rusi considera Republica Moldova o tara prietenoasa, ceea ce o plaseaza pe ultimul loc in studiul realizat de Centrul Rus de Studiere a Opiniei Publice CRSOP) Prieteni si dusmani ai Rusiei: epoca sanctiunilor. Chiar si pentru Ucraina acest indice este mai mare, fiind de 1%, transmite Infotag.

Rusii nu mai iubesc Republica Moldova

Mai putin de 1% din rusi considera Republica Moldova o tara prietenoasa, ceea ce o plaseaza pe ultimul loc in studiul realizat de Centrul Rus de Studiere a Opiniei Publice CRSOP) Prieteni si dusmani ai Rusiei: epoca sanctiunilor. Chiar si pentru Ucraina acest indice este mai mare, fiind de 1%, transmite Infotag.

Studentii veniti din Germania sunt ajutati sa gaseasca de munca in Republica Moldova

Cei care isi fac studiile in Germania pot aplica pentru mai multe programe care le ofera suport informational si financiar pentru a se reintoarce in Republica Moldova si a munci aici.

Rusia a returnat Belarusului 19 tone de mere. Motivul - provin din Republica Moldova

Certificatul fitosanitar care insotea transportul mentiona ca merele proveneau din Belarus. Inspectorii au descoperit, insa, ca fructele sunt din Republica Moldova, a anuntat Rosselhoznadzor. Transportul de mere a fost returnat in Belarus, a adaugat serviciul federal rus pentru siguranta alimentara.

Trei mii de oameni au participat in Capitala la un mars pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova

Circa trei mii de persoane au participat, in aceasta dupa-amiaza, in Bucuresti, la un mars pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova, la care se agita steaguri tricolore si se scandeaza Romania Mare, vechile hotare si Rusia, nu uita, Basarabia nu-i a ta!, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )