Libnet.ro
UNICEF

17:45

Chisinau. Ponta: Romania a pregatit 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea ...

România Liberă România Liberă,
Chisinau. Ponta: Romania a pregatit 20 de milioane de euro pentru dezvoltarea ...

Victor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20 de milioane de euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. , informeaza B1TV. Moldova are nevoie de sprijin moral, intentii frumoase, dar mai ales de lucruri concrete. Romania are dorinta si obligatia de a face mai mult si mai repede decat Uniunea Europeana pentru ca Moldova sa se integreze in ceea ce inseamna reguli, standarde ale UE, a declarat . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Chisinau: Romania va transfera in conturile Republicii Moldova 20 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, la Chisinau, ca Romania a pregatit 20. 000 euro, bani pe care ii va transfera in conturile Republicii Moldova pentru dezvoltarea infrastructurii prescolare. Moldov.

BERD, imprumut de 5 milioane euro pentru Grupo Industrial Roquet

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a imprumutat Grupo Industrial Roquet cu un 5 milioane euro pentru constructia unei fabrici de componente hidraulice in tara noastra, ce va incepe in aprilie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

BERD a acordat un credit de 5 milioane euro grupului spaniol Roquet

BERD a acordat un imprumut de cinci milioane euro producatorului de spaniol de componente hidraulice Grupo Industrial Roquet pentru constructia unei fabrici in Romania, langa Ploiesti, a anuntat banca.

MFE: Romania a incasat 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana, intr-o singura zi. Au intrat banii pentru Transporturi

Romania a primit, joi, peste 830 de milioane de euro de la Comisia Europeana, cea mai mare suma intrand prin programul de transporturi, a informat, vineri, Ministerul Fondurilor Europene.

Sinteza zilei: Noi legaturi periculoase in afacerea Basescu-Gazprom. Comision de peste 2 milioane de euro pentru actualul director NIS Petrol

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, cum a obtinut actualul director al NIS Petrol, sucursala sarba a Gazprom, sa puna mana pe un comision de 2 milioane de euro pentru.

Lichiditate de peste 1,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproape 8 milioane lei peste 1,7 milioane euro).

Romgaz vinde electricitate de 24 milioane euro

Producatorul de gaze si electricitate Romgaz Medias vrea sa vanda energie electrica in valoare de 106,96 milioane de lei 24 milioane euro) pe bursa de profil OPCOM.

Guvernul va cheltui aproape 150 milioane lei pentru europarlamentare, cu 50% mai mult decat in 2009

Guvernul va cheltui 148,7 milioane lei pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an, cu aproape 50% mai mult decat in urma cu cinci ani. Marian Muhulet, vicepresedinte al Autoritatii.

Romania a incasat peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana

Ministerul Fondurilor Europene a anuntat, vineri, ca Romania a incasat in cursul zilei de joi peste 830 milioane euro de la Comisia Europeana, cei mai multi bani ajungand la Programul Operational Sectorial.

Spalare de bani si evaziune fiscala de 106 milioane euro, din afaceri cu fier vechi

Un numar de 24 perchezitii au loc, marti dimineata. Este vorba despre un prejudiciu de 106 milioane euro. Un numar de 15 oameni sunt cautati pentru evaziune fiscala si spalare de bani din afaceri cu fier v.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )