Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chisinaul va fi gazda celor mai bune scoli de teatru din Europa

Adevărul Adevărul,
Chisinaul va fi gazda celor mai bune scoli de teatru din Europa

In perioada 28 aprilie-3 mai, la Chisinau vin cele mai importante scoli de teatru din Franta, Austria, Germania si Rusia. Sub genericul Comunicare, gest si miscare, in acest an ClassFest este indreptat catre spectacole bazate pe expresie corporala, teatru-dans si pantomima. continuă pe Adevărul

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider.

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii

Romanca Simona Halep a revenit pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria Sarapova, fostul.

De eMAG Stock Busters, acestea sunt cele mai bune reduceri

EMAG Stock Busters este o noua campanie de reduceri de la cel mai mare magazin online din Romania. Este pe o perioada limitata si ca sa nu pierzi timp, am facut noi lista celor mai bune produse cu pret redus. eMAG are reduceri de pana la 50% la electronice, electrocasnice si accesorii pentru telefoane si [] De eMAG Stock Busters, acestea sunt cele mai bune reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune afaceri la domiciliu: in ce domenii merg bine business-urile facute acasa

Cele mai bune afaceri la domiciului includ deopotriva mestesugurile traditionale, cat si o puzderie de business-uri online.

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune metode de relaxare

Sa gasesti timp pentru relaxare poate parea o misiune aproape imposibila, mai ales daca jobul este unul stresant, familia are nevoie de sprijinul tau, iar prietenii trag de tine sa iesi mai des in oras. Din fericire, exista cateva secrete care te pot ajuta sa te simti mult mai bine. Cele mai bune metode de relaxare, fara prea mare efort, sunt chiar la indemana ta.

Cele mai bune materiale pentru mobila de bucatarie

Cele mai bune materiale pentru mobila de bucatarie. Cand vrem sa cumparam sau sa fabricam singuri mobila pentru bucatarie trebuie mai intai sa tinem cont de stilul pe care il dorim si de amenajarea celorlalte incaperi. Astfel, putem opta pentru o bucatarie clasica sau pentru una moderna, cu materiale in culori foarte vii.

Cele mai bune soiuri de piersici. Soiurile care dau cele mai gustoase fructe

Exista mai multe soiuri de piersici, fiind preferate cele care au fructe dulci, suculente si rezistente la transport si la boli. Fermierii cultiva de regula soiuri care se matureaza vara, pana la mijlocul lunii august. Adevarul va prezinta cele mai bune soiuri de piersici.

Topul celor mai fericite tari din lume: Elvetia, pe primul loc. Moldovenii, mai fericiti decat romanii

Romania ocupa locul al 86-lea in topul celor mai fericite tari din lume, potrivit Raportului Mondial al Fericirii pe 2015 World Happiness Report 2015) realizat cu sprijinul Organizatiei Natiunilor Unite ONU), clasament in care Elvetia ocupa primul loc, scrie Mediafax.

Regina Angliei a fost detronata din topul 300 al celor mai bogati britanici. Un oligarh ucrainean se afla pe primul loc

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru prima oara a iesit din topul celor mai bogati 300 de oameni ai tarii. Locul intai este ocupat de un oligarh ucrainean, cu o avere de peste 13 miliarde de lire sterline Len Blavatnik a devenit cel mai bogat om din Anglia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )