Libnet.ro
UNICEF

17:45

Chisinaul interzice unei delegatii ruse in frunte cu Rogozin sa vina in R.Moldova la bordul unor avioane militare

Hotnews Hotnews,
 Chisinaul interzice unei delegatii ruse in frunte cu Rogozin sa vina in R.Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe de la Chisinau transmite delegatiei ruse in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin sa-si anuleze venirea in Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la desfasurarea operatiunii de mentinere a pacii pe Nistru. Portalul Deschide. md relateaza, citand surse, ca ministrul moldovean de Externe, Andrei Galbur, i-a inmanat miercuri ambasadorului Rusiei la Chisinau o scrisoare prin care anunta refuzul autoritatilor ca delegatia rusa sa traverse spatiul aerian al Republicii Moldova cu avioane militare care urmau sa aterizeze atat la Chisinau, cat si la Tiraspol. continuă pe Hotnews

Chisinaul interzice unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe ii sugereaza delegatiei ruse in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin sa-si anuleze venirea in Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la.

Chisinaul INTERZICE unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe din Republica Moldova a transmis delegatiei ruse din care face parte si vicepremierul Dmitrii Rogozin sa-si anuleze venirea in Moldova, potrivit Deschide. md. Acestia urmau sa ia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )