Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chitac sustine ca nu stia din 6 martie ca e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Antena3 Antena3,
Chitac sustine ca nu stia din 6 martie ca e suspect de coronavirus: Eu am primit acel document abia pe 9 martie

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat pozitiv cu coronavirus, sustine ca nu stia din 6 martie ca a avut contact cu un politician cu COVID-19, asa cum s-a spus in presa, si ca el ar fi aflat acest lucru trei zile mai tarziu. continuă pe Antena3

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

Surse: Medic din cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, suspect de coronavirus

La Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, cel mai mare spital de boli pulmonare din Romania, exista o suspiciune de infectie cu coronavirus. Surse citate de HotNews afirma ca ar fi.

UPDATE Test negativ pentru medicul de la spitalul Marius Nasta din Bucuresti

Suspiciunea de infectie cu coronavirus in cazul unui doctor rezident la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti nu s-a confirmat.

Medic roman din Franta despre coronavirus: Contactul prelungit cu cineva bolnav creste probabilitatea de a fi infectat. Daca treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea e practic zero

Contactul prelungit cu o persoana infectata cu coronavirus creste probabilitatea de a fi infectat, deoarece creste numarul de virusi inoculati, in timp ce, daca doar treci pe strada pe langa un bolnav, probabilitatea de a lua virusul este practic zero, afirma Radu Lupescu, medic roman stabilit in Franta. 80% dintre cazurile de infectie cu coronavirus nu necesita de fapt trecerea pe la spital, fiind benigne, mai spune medicul. in ceea ce priveste mortalitatea din cauza coronavirusului, cele mai afectate sunt persoanele in varsta - peste 70 si 80 de ani - in cazul carora rata de mortalitate este aproape dubla fata de cea provocata de gripa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )