Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christian Sabbagh s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112

Playtech Playtech,
Christian Sabbagh s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, s-a casatorit in secret. Cine este si cum arata sotia jurnalistului de la 112? Christian Sabbagh s-a casatorit in secret Christian Sabbagh, realizatorul TV al emisiunii 112 Politia in actiune de pe Prim TV poate fi vazut astazi prezentand Stirile Kanal D. Cu o cariera ce cumuleaza poate . continuă pe Playtech

Christian Sabbagh s-a casatorit religios: imagini cu mireasa

Jurnalistul si prezentatorul TV Christian Sabbagh 47 de ani) s-a casatorit religios in acest weekend cu sotia sa, Iulia 28 de ani). in aceeasi zi, cei doi l-au botezat pe baietelului lor, Christian Jr.

HOPA: Christian Sabbagh, PRIMELE IMAGINI de la NUNTA tinuta la secret! Ce sexy esti, ginerica! (FOTO)

Zi mare pentrujurnalistul de investigatii Christian Sabbagh, care a avut sambataun dublu eveniment. Jurnalistul a facut nunta si botez si apublicat prima poza de la nunta cu frumoasa .

Cine este noua iubita a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-au logodit deja

Surpriza mare! Dupa ce iubirea cu Simina s-a destramat, soarele pe strada lui What`s Up a iesit repejor. Cine este noua sa iubita? Se zvoneste ca s-au logodit deja. Cine este noua iubita a lui What`s Up La doua luni de la divortul de Simina, What`s Up iubeste din nou. Dupa ce au stabilit de .

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )