Libnet.ro
UNICEF

17:45

Christina Ricci este insarcinata pentru prima oara

Adevărul Adevărul,
Christina Ricci este insarcinata pentru prima oara

Actrita americana Christina Ricci, casatorita cu cameramanul James Heerdegen, este insarcinata cu primul ei copil, a confirmat un purtator de cuvant al artistei. continuă pe Adevărul

Pentru prima oara, Google a invins Apple la valoarea brandului

Dupa ce a obtinut pentru trei ani la rand acest titlu, Apple a fost invinsa de catre Google cand vine vorba de valoarea globala a brandului. in urma cu aproximativ jumatate de an, in luna noiembrie 2013, anuntam faptul ca Apple a castigat a treia oara consecutiv titlul pentru cel mai puternic brand global ca valoare financiara. Din pacate pentru fanii gigantului din Cupertino, respectiva distinctie s-a dus in acest an la Google. Merita avut in vedere ca exista o [].

inca o veste buna de la Christina Ricci

Vestile bune continua pentru Christina Ricci. Actrita de 34 de ani si proaspatul ei sot, James Heerdegen, asteapta primul copil.

Croatia isi alege pentru prima data reprezentantii in PE

Croatia isi alege, duminica, pentru prima data, deputatii pentru Parlamentul European. Croatii vor alege 11 membri ai Parlamentului European, pentru un mandat de cinci ani.

Croatia, tara care isi alege pentru prima data reprezentantii in Parlamentul European

Cetatenii din Croatia isi aleg, duminica, pentru prima data, deputatii care-i vor reprezenta in Parlamentul European. Croatii vor alege 11 membri ai Parlamentului European, pentru un mandat de cinci ani. Peste 6.

Roy Daya, pentru prima data in Romania, la evenimentul Train Your Brain to StartUp and NewBusiness din 21 Iunie 2014

Consultantul, autorul si oratorul Roy Daya va fi prezent, pentru prima data, in Romania, in cadrul evenimentului Train Your Brain to StartUp and NewBusiness, organizat sambata, 21 Iunie 2014, incepand cu.

Patriarhul Serbiei: Conchita Wurst este responsabila pentru inundatiile fara precedent din tara

Vinovatul pentru cele mai grave inundatii din ultimul secol care au lovit Serbia este chiar castigatorul Eurovision de anul acesta, sustine PatriarhulSerbiei. Seful bisericii sarbe spune ca inundatiile.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )