Libnet.ro
UNICEF

05:30

Christine Lagarde, validata de PE pentru sefia Bancii Centrale Europene

Adevărul Adevărul,
Christine Lagarde, validata de PE pentru sefia Bancii Centrale Europene

Parlamentul European PE) a validat-o marti in functia de presedinta a Bancii Centrale Europene BCE) pe franceza Christine Lagarde, care devine astfel prima femeie care detine acest post, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Christine Lagarde, tot mai aproape de a deveni prima femeie presedinte din istoria BCE. Principala institutie bancara a UE este condusa acum de Mario Draghi

Christine Lagarde este pe cale sa devina prima femeie-presedinte din istoria Bancii Centrale Europene, dupa ce a obtinut marti, la Strasbourg, sprijinul Parlamentului European pentru numirea sa in functie,.

Christine Lagarde devine prima directoare a BCE

Parlamentul European PE) a validat-o, marti, in functia de presedinta a Bancii Centrale Europene BCE) pe Christine Lagarde, care devine astfel prima femeie care a detinut vreodata acest post, relateaza Reuters.

BCE se pronunta pentru o reglementare globala a criptomonedelor

Benoit Coeure, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene, a sustinut, vineri, necesitatea stabilirii unei reglementari globale privind criptomonedele si s-a pronuntat pentru o abordare unica de reglementare la nivelul Uniunii Europene, relatea-za agentia EFE, conform Agerpres.

BCE se pronunta pentru o reglementare globala privind criptomonedele

Benoit Coeure, membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene, a sustinut, vineri, necesitatea stabilirii unei reglementari globale privind criptomonedele si s-a pronuntat pentru o abordare unica de reglementare la nivelul Uniunii Europene, relateaza agentia EFE.

Casa fostei guvernatoare a bancii centrale din Ucraina, devastata dupa un atac cu cocktail Molotov. Valeria Gontareva, o apropiata a fostului presedinte, denunta un act de teroare

Casa fostei guvernatoare a bancii Ucrainei Valeria Gontareva a fost devastata de un incendiu marti, iar fostul oficial din mediul bancar ucrainean a denuntat un act de teroare, potrivit AFP preluata de.

Casa fostei guvernatoare a bancii centrale a Ucrainei a fost incendiata Valeria Gontareva este in conflict cu oligarhul Kolomoiski, un apropiat al presedintelui Zelenski

Un incendiu criminal a devastat marti locuinta fostei guvernatoare a bancii Ucrainei Valeria Gontareva, care a denuntat un act de teroare, scrie AFP.

NEGOCIERI PENTRU SEFIA PARCHETULUI EUROPEAN Zile decisive pentru Laura Codruta Kovesi

Saga desemnarii procurorului sef al Prachetului European, demarata in luna februarie, va continua in aceasta saptama-na in care mai multe surse politice afirma ca echipele de negociere ale Parlamentului European si ale Consiliului Uniunii Europene vor ajunge la un acord cu privire la persoana care va ocupa aceasta functie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )