Libnet.ro
UNICEF

17:45

Christopher A. Wray, noul director FBI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Christopher A. Wray, noul director FBI

Presedintele SUA Donald Trump l-a nominalizat pe Christopher A. Wray in functia de director FBI, ramasa vacanta dupa demiterea lui James Comey, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump l-a numit pe Christopher Wray in functia de director FBI

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, l-a numit, miercuri, pe avocatul Christopher A. Wray in functia de director al Biroului Federal de Investigatii FBI).

Donald Trump l-a numit pe Christopher Wray in functia de director FBI. Avocatul a condus o divizie din cadrul Departamentului de Justitie cu rol-cheie in combaterea terorismului

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a numit, miercuri, pe avocatul Christopher A. Wray in functia de director al Biroului Federal de Investigatii FBI).

Donald Trump anunta numirea lui Christopher Wray la sefia FBI

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat miercuri pe Twitter ca-l va numi director al FBI pe avocatul Christopher Wray, transmite Politico. com.

Trump a anuntat ca il pune pe Christopher Wray sef la FBI

Donald Trump a anuntat pe contul sau de Twitter ca il nominalizeaza pentru functia de sef al Biroului federal de Investigatii pe Christopher Wray, o persoana cu referinte impecabile.

Trump a anuntat ca il pune pe avocatul Christopher Wray sef al FBI

Donald Trump a anuntat pe contul sau de Twitter ca il nominalizeaza pentru functia de sef al Biroului federal de Investigatii pe Christopher Wray, o persoana cu referinte impecabile.

Donald Trump: il voi nominaliza pe Christopher Wray ca sef la FBI (FOTO)

Donald Trump a anuntat ca cel pe care il nominalizeaza pentru functia de sef al Biroului Federal de Investigatii este Christopher Wray, o persoana cu referinte impecabile. Anuntul presedintelui american.

Lovitura puternica primita de Donald Trump: Fostul director FBI, demis de presedinte american, confirma ca acesta i-a cerut sa renunte la o ancheta privind amestecul Rusiei in alegeri

Fostul director FBI James Comey, demis in urma cu mai bine de o luna de Donald Trump, ii aplica acestuia o lovitura importanta inainte de audierea din Congresul American. Acesta a confirmat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )