Libnet.ro
UNICEF

22:15

CIA a publicat online milioane de documente desecretizate

Playtech Playtech,
CIA a publicat online milioane de documente desecretizate

CIA a publicat un numar insemnat de documente desecretizate pe Internet, acestea fiind de acum disponibile pentru oricine. Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite a publicat online nu mai putin de 12 milioane de pagini de documente din arhivele sale. Acestea acopera un interval de timp de aproximativ 50 de ani si includ rapoarte, []. continuă pe Playtech

CIA a publicat online 13 milioane de documente desecretizate, care contin inclusiv informatii despre OZN-uri

Agentia Centrala de Informatii din Statele Unite CIA) a publicat online miercuri dupa-amiaza aproximativ 13 milioane de documente desecretizate. Este pentru prima data cand agentia americana publica online asemenea documente, dupa lansarea unui proces in acest sens de catre un ONG.

CIA a publicat 13 milioane de documente din fosta arhiva secreta. Unele pagini se refera la fenomenul OZN

Agentia Centrala de Informatii CIA) a Statelor Unite a anuntat miercuri ca deschide accesul public, pe Internet, la circa 13 milioane de documente desecretizate.

CIA a publicat online 13 milioane de documente desecretizate, care contin inclusiv informatii despre OZN-uri

Agentia Centrala de Informatii CIA) a publicat online miercuri dupa-amiaza aproximativ 13 milioane de documente desecretizate. Este pentru prima data cand agentia americana publica online asemenea documente, dupa lansarea unui proces in acest sens de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )