Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Cifrele care rastoarna toate calculele pentru alegerile locale din Bucuresti. Vestea care cade ca un traznet pentru Nicusor Dan

Antena 3 are cifrele care rastoarna toate calculele politice pentru alegerile locale din Bucuresti. Gabriela Firea, actualul primar general al Capitalei, este politicianul in care bucurestenii au cea mai mare incredere. Un sfert dintre bucuresteni o crediteaza cu sanse de a schimba Capitala. continuă pe Antena3

Cati romani sunt, de fapt, infectati cu Covid-19? Cifrele care rastoarna toate teoriile

Mihai Lala, managerul unei clinici medicale private, a vorbit despre cazurile confirmate cu coronavirus in urma testarilor efectuate la unitatea medicala pe care o conduce. Din pacate, statistica pe care acesta o ofera este una ingrijoratoare.

CExN al PSD: Social-democratii valideaza, joi, candidaturi pentru alegerile locale, iar Marcel Ciolacu ar putea propune dizolvarea organizatiei de Ilfov

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, joi, pentru a discuta despre alegerile locale din 2020 si pentru a valida o serie de candidaturi la aceste alegeri. in aceeasi sedinta, Marcel Ciolacu,.

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca azi a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

Gabriela Firea, cifrele care rastoarna totul. Cati bucuresteni testati in programul Primariei au de fapt coronavirus!

Bucurestenii care au nevoie de test COVID-19 pentru a merge in destinatii de vacanta, precum Grecia beneficiaza de un test gratuit pentru depistarea Sars-CoV-2. Testele sunt de tip antigen, facute cu aparate Real Time RT)-PCR din 12 clinici private si de stat cu care Primaria are parteneriate.

incepe perioada electorala pentru alegerile locale

Perioada electorala aferenta alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale programate in data de 27 septembrie incepe miercuri, scrie Agerpres. Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a precizat ca, incepand de miercuri, toate partidele care doresc sa se inscrie in competitie, precum si candidatii independenti isi pot inregistra mandatarii financiari, deschide si declara conturile la AEP. El a amintit ca mai multe localitati sunt carantinate, insa a adaugat ca ar trebui sa nu fie probleme cu organizarea procesului electoral in aceste circumscriptii, deoarece ar urma sa iasa din carantina inainte de a se constitui birourile de circumscriptie.

Tariceanu vrea un acord cu PSD pentru alegerile locale: O alternativa serioasa laincompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP

Calin Popescu-Tariceanu le va propune colegilor din conducerea ALDE sa semneze un acord politic cu PSD pentru alegerile locale, pentru a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP.

Astazi incepe perioada electorala pentru alegerile locale

Astazi incepe perioada electorala aferenta alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale programate in data de 27 septembrie.

AEP anunta ca a fost constituit BEC pentru alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca sambata a fost constituit Biroul Electoral Central pentru alegerea locale din 27 septembrie.

USR si PNL isi valideaza in aceasta dimineata candidatii pentru alegerile locale

Negocierile dintre cele doua partide urmeaza sa fie parafate astazi in cele doua foruri de decizie a.

Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine recitproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova, conform hotnews.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )