Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cifrele privind ocuparea fortei de munca din SUA duc Bursa din New York pe noi culmi

Hotnews Hotnews,
 Cifrele privind ocuparea fortei de munca din SUA duc Bursa din New York pe noi culmi

Indicii vedeta ai Bursei de pe Wall Street, Dow Jones si SP 500, au inregistrat noi cresteri record datorita cifrelor incurajatoare privind ocuparea fortei de munca din SUA: Dow Jones a castigat 0,52%, iar SP 500 s-a apreciat cu 0,46%. continuă pe Hotnews

Bursele din Sua si Canada au inchis in crestere

Indicii bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Visul american: care este 'pretul fericirii' pentru cetatenii din SUA

Banii nu aduc fericirea pentru americani, majoritatea cetatenilor din SUA fiind multumiti cu un salariu situat mult sub nivelul celui incasat de un manager. Mai mult de jumatate dintre acestia spun ca s-ar declara fericiti daca ar castiga 100. 000 de.

Bursele din SUA si Canada au deschis in urcare

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare.

Atac armat intr-un campus universitar din SUA. Atacatorul a inceput sa traga in stanga si in dreapta. 4 persoane, grav ranite

Cel putin patru persoane au fost ranite joi, in timpul unui atac armat intr-un campus universitar din Seattle, in nord-vestul Statelor Unite, a anuntat politia, citata de cotidianul Seattle Times in editia .

Bursele din SUA si Canada au inchis in crestere

Bursele din Statele Unite si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Compania americana Esri doneaza componente software in valoare de 1 miliard de dolari catre 100.000 de scoli din SUA pentru cursuri bazate pe Sisteme Informationale Geografice (GIS)

Circa 100. 000 de scoli primare, generale si licee din Statele Unite vor preda cursuri bazate pe Sisteme Informationale Geografice GIS) dupa ce compania americana Esri a anuntat ca va pune la dispozitie gratuit accesul la resursele sale software de harti si GIS. Potrivit companiei, componentele software ce urmeaza a fi donate scolilor au o valoare de 1 miliard de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )