Libnet.ro
UNICEF

15:01

La cinci ani, micuta Sophia i-a spus mamei ca vrea sa se marite cu cel mai bun prieten. Femeia nu a stat pe ganduri si a acceptat fara rezerve! Ce se ascunde de fapt in spatele gestului socant (FOTO)

Antena3 Antena3,
La cinci ani, micuta Sophia i-a spus mamei ca vrea sa se marite cu cel mai bun prieten. Femeia nu a stat pe ganduri si a acceptat fara rezerve! Ce se ascunde de fapt in spatele gestului socant (FOTO)

La doar cinci ani, micuta Sophia Chiappalone i-a spus mamei ca vrea sa se casatoreasca cu prietenul sau cel mai bun, Hunter Laferriere, pe care il considera barbatul vietii sale. Kristy. continuă pe Antena3

Solistul Carlas Dreams a divortat in secret! I-a spus adio dupa cinci ani de mariaj

Solistul trupei Carla's Dreams, Andrei Tarus, a divortat in secret de sotia sa, Nelea Motricala, cu care are un copil, dupa cinci ani de mariaj. Nedea a intentat divortul si acum patru ani,.

Proprietarii de autoturisme electrice dintr-un oras de provincie isi vor putea incarca gratuit vehiculele timp de cinci ani

Primaria municipiului Suceava va receptiona infrastructura de alimentare a mijloacelor de transport ecologice. Pentru a incuraja utilizarea acestor automobile, municipalitate suceveana le va permite proprietarilor lor sa isi poata incarca gratuit timp de cinci ani de zile vehiculele electrice.

Semnul pe care l-a primit Anca Pandrea de la Iurie Darie, dupa parastasul de cinci ani: Eu nu sunt singura

S-au implinit cinci ani de cand Iurie Darie s-a stins din viata, iar Anca Pandrea e inca in lacrimi. A mers alaturi de foarte multe cunostinte la cimitir, iar cand s-a intors.

il mai stiti pe TUDOREL POPA? Ce s-a ales de el ... La CINCI ani de la emisiune, a facut un ANUNT SOCANT!

Tudorel Popa, devenit cunoscut dupa ce a participat la emisiunea Romanii au talent din 2012, reinvata sa traiasca fara sa dea autografe. Au trecut 5 ani de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )