Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cinci consecinte ale stresului mai rele decat motivele de stres

Antena3 Antena3,
Cinci consecinte ale stresului mai rele decat motivele de stres

Stresul dauneaza in toate privintele. Te suge de energie, iti taie orice pofta de a mai face ceva la final de zi si, dincolo de toate, iti nimiceste apetitul sexual. Desi consideram ca avem motive plauzibile din. continuă pe Antena3

5 consecinte ale stresului mai rele decat motivele de stres

Stresul dauneaza in toate privintele. Te suge de energie, iti taie orice pofta de a mai face ceva la final de zi si, dincolo de toate, iti nimiceste apetitul sexual.

Ponta despre afirmatia lui Nuland: Cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani / Numai in presa din Romania e refuzata doamna Cretu, adica avem si noi un comisar foarte bun, care a fost aplaudat in unanimitate si ne apucam sa il man

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, intrebat daca vizeaza Romania afirmatia subsecretarului de stat al SUA pentru Afaceri Eurosiatice, Victoria Nuland, privind protejarea anumitor parlamentari corupti din unele state ale Europei Centrale, ca nu ar trebui sa ne mai prezentam singuri mai rau decat o fac partenerii nostri, el punctand ca la intalnirea de saptamana trecuta cu oficialul american a primit aprecieri pentru modul in care institutiile romanesti isi fac datoria, informeaza Ponta.

Ponta, despre declaratiile Victoriei Nuland: intotdeauna cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini

Intrebat despre declaratiile Victoriei Nuland, referitoare la protejarea anumitor parlamentari corupti, premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca cele mai rele lucruri despre Romania le auzim de la cativa romani, niciodata de la straini, intotdeauna de la romani, parca ei sunt dusmanii cei mai mari ai Romaniei, in frunte presedintele Basescu.

StandardPoors: Romania este mai sigura decat Ungaria sau Bulgaria. Riscul unui faliment, de trei ori mai mic decat in 2011

Datele compilate de agentia de supraveghere financiara StandardPoors arata ca Romania este mai sigura decat tari precum Bulgaria sau Ungaria, riscul unui faliment fiind de trei ori mai mic decat in anul.

Vanzarile Dacia in Germania au urcat cu 8,8% in primele noua luni, de trei ori mai rapid decat piata

Vanzarile Dacia in Germania au crescut cu 8,8% in intervalul ianuarie-septembrie din acest an, la 37. 500 de masini, informeaza Mediafax. Avansul inregistrat este de trei ori mai rapid decat cel de 2,9% al.

StandardPoors: Romania, mai sigura decat Ungaria si Bulgaria

Riscul de default al Romaniei a scazut considerabil in ultimii trei ani, astfel ca economia romaneasca este, in prezent, mult mai sigura decat alte economii europene, cum ar fi Ungaria, Bulgaria si Portugalia, arata un studiu realizat de agentia de rating StandardPoors.

Sunt PPP-urile mai costisitoare decat achizitiile publice clasice?

Autoritatile sustin adesea ca dezvoltarea de proiecte de infrastructura prin parteneriate de tip public-privat PPP) este mai scumpa decat plata direct de la buget a lucrarilor, din cauza costurilor ridicate de finanta.

EXCLUSIV Nicholas Taubman, fost ambasador SUA in Romania: Aveti resurse de petrol si gaze mai mari decat ceea ati extras in ultima suta de ani

Compania americana ExxonMobil a descoperit in Romania resurse uriase de titei si gaze, a declarat Nicholas Taubman, fost ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti in perioada 2005-2008.

Treburile casnice raman in grija femeii moderne: barbatii se implica de doua ori mai putin decat ele

In societatea moderna, rolurile traditionale se pastreaza in continuare in majoritatea familiilor. Femeile fac de doua ori mai multe treburi casnice decat barbatii, potrivit unui sondaj realizat de BBC.

Cum arata Lamborghini-ul cu patru motoare care consuma mai putin decat un LOGAN

A inceput Salonul Auto de la Paris, iar aparitiile in domeniul auto i-au lasat masca pe vizitatori. De departe cel mai admirat a fost Lamborghiniul Asterion, un hybrid cu 910 CP la bord. Specialistii au comparat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )