Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cinci din sase cele mai mari orase din Romania au consemnat scaderi ale preturilor apartamentelor

Adevărul Adevărul,
Cinci din sase cele mai mari orase din Romania au consemnat scaderi ale preturilor apartamentelor

Efectele pandemiei dar si perioada concediilor se reflecta in evolutia pieteirezidentiale, astfel incat exista scaderi de pretincinci din sase cele mai mari orase din Romania. continuă pe Adevărul

Apartamentele s-au ieftinit in cinci din sase mari orase, in iulie

Preturile locuintelor au scazut usor la nivel national, locuintele ieftinindu-se in cinci din sase mari orase analizate de Imobiliare. ro.

Cutremure, inundatii si avalanse: cele mai mari dezastre naturale care au lovit Romania

De-a lungul timpului, Romania a fost cutremurata de dezastre naturale de neimaginat, care au curmat viata a mii de oameni si au lasat zeci de mii pe drumuri. in intreaga Europa, doar in ultimii 40 de ani dezastrele naturale au facut 91. 000 de victime si au produs pierderi economice in valoare de 511 miliarde de euro. Iar dintre tarile vechiului continent, noi avem cel mai mare risc de cutremure si de inundatii.

Business report: Ce diferente sunt intre Prima Casa si noul program de garantare a creditelor. Cele trei mari vulnerabilitati ale economiei. Contractul de un miliard de euro

Noua Casa: Ce diferente sunt intre Prima Casa si noul program de garantare a creditelor * Cele trei mari vulnerabilitati ale economiei romanesti in pandemie * Piata ITC din vestul Romaniei este dominata de precautie. CNAIR lanseaza in august licitatia pentru sectiunea din munte, Cornetu Tigveni. Contractul de un miliard de euro * Banii cheltuiti de romani pe vacante in Grecia, Turcia, Maldive sau Dubai iriga Romania rurala * Daca mai traiesc, pensionarilor li se recalculeaza veniturile aferente perioadei comuniste * Cum ar putea Albania sa devina destinatia turistica dezirabila la sfarsitul verii * Politica fiscala va fi decisiva pentru economia Romaniei.

Prognoza meteo: Romania, parjolita de arsita. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea se mentine calduroasa in majoritatea regiunilor in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in perioada 10-17 august, temperaturile vor fi usor mai ridicate in sud decat cele specifice pentru aceasta saptamana. Nu va ploua, dar vijeliile se vor extinde. Cele mai afectate regiuni de canicula vor fi cele sudice, centrale si nordice.

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus. Bucurestiul se apropie de 7.500 de imbolnaviri

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, la 62. 547 de cazuri, dupa depistarea pozitiva a inca 779 de persoane. Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe.

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Reteta gogosari umpluti cu varza. Cele mai gustoase muraturi pentru iarna

Muraturile sunt adorate de mai toti romanii. Nu exista masa pe care sa nu fie iarna delicioasele legume conservate. Iata o reteta de gogosari umpluti cu varza pe care nu trebuie sa o ratezi! Ingrediente necesare pentru cei mai buni gogosari umpluti cu varza Fie ca vorbim despre castraveti murati, pepeni, gogonele in saramura sau .

PDM invita la discutii PSRM, PAS si Platforma DA pentru a gasi solutii la cele mai stringente probleme ale cetatenilor

Partidul Democrat din Moldova, condus de ex-premierul Pavel Filip, invita la dialog pe platforma parlamentara PSRM, PAS si Platforma DA pentru a gasi solutii la cele mai stringente probleme ale cetatenilor. Anuntul a fost facut de Pavel Filip luni, 10 august, intr-un briefing de presa.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Ziua internationala a pisicii. 5 lucruri pe care nu le stiai despre cele mai rasfatare animale de companie

Pisicile sunt printre cele mai preferate animale de companie. Legatura dintre om si pisica dateaza de mai bine de 9. 000 de ani, iar in intreaga lume exista aproximativ 60 de rase de pisici cunoscute. Ziua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )