Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cinci dintre cele mai populare inventii de tip board games cu care va puteti umple weekendurile

Adevărul Adevărul,
Cinci dintre cele mai populare inventii de tip board games cu care va puteti umple weekendurile

Jocurile de strategie in care participa mai multe persoane au devenit foarte populare in ultimii ani. Ele sunt jucate cel mai adesea de tineri, insa sunt si pe placul copiilor. Va prezentam o colectie de cinci jocuri de strategie pe care le puteti juca alaturi de prieteni. continuă pe Adevărul

Transfer de RASUNET pentru Razvan Marin: Fiul lui Petre Marin a semnat cu una dintre cele mai bune echipe din Europa (FOTO)

Vesti fabuloase pentru fotbalul romanesc. Razvan Marin, unul dintre cei mai buni tineri din Romani, s-a transferat la echipa Standard Liege, potrivit site-ului oficial. Razvan Marin s-a transferat de.

Faze tari: S-a aflat ce s-a intamplat pe Pamant imediat dupa impactul cu asteroidul care a dus la extinctia dinozaurilor; Cum si-au ales numele unele dintre cele mai celebre companii din lume; Dupa 30 de ani de stat intr-o punga, ramasitele lui Joseh Men

Apelul lansat pe Facebook de o invatatoare: Predau in Bucuresti si am paduchi. Vreo 2-3 asa. Si nu mi-e rusine!. O invatatoare din Bucuresti a postat pe Facebook un mesaj prin care ii roaga pe parinti si pe inspectori. Pedeapsa primita de o tanara de 18 ani pentru ca are o relatie cu un baiat de culoare. Parintii au refuzat sa o mai intretina. Allie Dowdle, o tanara studenta de 18 ani din America, a invatat intr-un mod destul de abrupt.

Romania, una dintre cele mai captivante destinatii turistice, potrivit unui top realizat de cei mai cunoscuti bloggeri din lume: Nu ai cum sa nu te indragostesti

Romania a fost inclusa intr-un top al celor mai captivante cinci destinatii pe care turistii nu trebuie sa le rateze in 2017, lista fiind intocmita de unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri specializati in travel din lume.

TOP: Cele mai cautate destinatii din lume. De ce se inghesuie turistii sa mearga aici

Turistii din intreaga lume au facut 1,5 miliarde de cautari pe site-ul Kayak pentru zboruri in diverse tari. Iata, asadar, care sunt cele mai cautate destinatii pe glob in ultimul an si de ce merita sa le vezi si tu.

ACUZATII grave despre una dintre cele mai indragite actrite de la HOLLYWOOD! Uma Thurman, acuzata ca sufera de BOLI MINTALE (FOTO)

Cunoscuta actrita de la Hollywood, Uma Thurman, se afla intr-o situatie foarte dificila. Actrita din Pulp Fiction sau Kill Bill s-a logodit cu afaceristul Arpad Busson si era foarte.

ACUZATII grave la adresa uneia dintre cele mai indragite actrite de la HOLLYWOOD! Uma Thurman, acuzata ca sufera de BOLI MINTALE (FOTO)

Cunoscuta actrita de la Hollywood, Uma Thurman, se afla intr-o situatie foarte dificila. Actrita din Pulp Fiction sau Kill Bill s-a logodit cu afaceristul Arpad Busson si era foarte.

Cum si-au ales numele unele dintre cele mai celebre companii din lume

Numele unei companii este probabil la fel de important precum activitatea acesteia; daca vrei sa fii cunoscut, ai nevoie de un nume rasunator si usor de retinut, arata stiridinlume. ro. Unele nume au semnificatie personala, in timp ce altele pot avea simbolistica mitologica. Exista si termeni de argou imprumutati in numele unei companii, dar si acronime [].

Una din cele mai controversate decizii ale lui Obama: Chelsea Manning va fi eliberata, dupa ce a dezvaluit peste 700.000 de documente secrete

In ultimele 72 de ore ale mandatului, Barack Obama a luat una dintre cele mai controversate decizii: i-a redus pedeapsa lui Chelsea Manning, care a dezvaluit WikiLeaks documente secrete, pe cand se afla la datorie, in Irak, punand in pericol ofiteri si diplomati.

Cele mai mari controverse legate de maresalul Ion Antonescu. Episodul dubios din timpul Rascoalei de la 1907

Una dintre cele mai controversate personalitati ale istoriei romanilor, maresalul Ion Antonescu a condus statul roman timp de patru ani, din 1940 pana la 23 august 1944, cand a fost inlaturat din functie de Regele Mihai si de partidele politice, in cadrul unei lovituri de stat. Care sunt cele mai mari controverse ce planeaza asupra sa si carierei sale, aflati din materialul urmator.

Cele mai hot tendinte in designul interior pentru 2017

La fiecare inceput de an ne facem planuri pentru urmatoarele 360 de zile. Daca te numeri printre cei care au pe lista de To do din acest an amenajarea sau reamenajarea casei, iti oferim cateva dintre cele mai hot tendinte in designul interior, care te pot ajuta sa obtii o amenajare sic si in trend.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )