Libnet.ro
UNICEF

09:01

Cinci elevi romani participa la cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci elevi romani participa la cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume

Cinci elevi romani vor participa in perioada 10-16 mai, alaturi de al and ti 1. 700 de elevi din 70 de and tari, la cea mai mare competi and tie de and stiin and ta and si inginerie din lume, Intel International Science and Engineering Fair, la Los Angeles, competi and tie dotata cu premii in valoare de 5 milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

De la generatorul low-cost nepoluant, pana la un material de constructii revolutionar - ideile cu care cinci elevi romani participa la concursul de stiinta si inginerie organizat de Intel

Cinci elevi romani vor participa in Losa Angeles la editia din acest an a Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), cea mai ampla competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata liceenilor. Cele trei idei se refera la tratamentul pentru deficitul de atentie, la un generator low-cost nepoluant si la un nou material pentru constructia cladirilor. Anul trecut competitia a fost castigata de Ionut Budisteanu, romanul care lucreaza la automobilul care se conduce singur.

Cinci elevi romani participa anul acesta la Intel ISEF, competitia care l-a facut celebru pe Ionut Budisteanu

Cinci elevi romani din Bucuresti, Solca si Suceava vor participa la editia din acest an a Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), cea mai ampla competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata liceenilor.

Cea mai mare pensie primita de un varstnic in Republica Moldova e de peste 1.300 de euro

Varstnicul cu cea mai mare pensie oferita de Casa Nationala de Asigurari Sociale primeste 24. 800 de lei si a lucrat in sistemul financiar-bancar.

Cea mai mare REUSITA STIINTIFICA a anului 2014. Am creat viata EXTRATERESTRA in laborator

Cercetatorii americani au anuntat ca au facut cea mai mare descoperire stiintifica a anului 2014, care va revolutiona genetica. Pret de miliarde de ani, codurile ADN ale vietii de pe Terra au fost scrise cu.

VIDEO Eurovision 2014, editia cu cea mai mare incarcatura politica. Reprezentantele Rusiei au fost huiduite la Copenhaga

Eurovision 2014 a carui finala va avea loc simbata la Copenhaga) e vazut unanim de public drept editia cu cea mai mare incarcatura politica din ultimii ani, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si intretine revoltele din Ucraina. Sentimentele anti-ruse au iesit la iveala inca din timpul calificarilor: formatia care reprezinta Rusia a fost fluierata copios de publicul danez atunci cind prezentatorii au anuntat ca s-a calificat in finala mare. Eurovision este un concurs muzical in care voturile publicului se impart pe criterii de afinitate culturala, Rusia beneficiind mereu de voturile tarilor vecine. La finala din 2014 e de asteptat o tensiune mult mai mare fata de editiile precedente, dat fiind contextul geopolitic. UPDATE Purtator de cuvant al Eurovision: Daca operatorii de telefonie mobila din Ucraina vor sa blocheze traficul din Crimeea sau daca operatorii rusi vor decide sa isi faca serviciile disponibile in Crimeea, voturile se vor numara in favoarea Rusiei. ) Continuam sa monitorizam situatia, noteaza The Wall Street Journal.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

Director banca: Intrarea Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru cea mai mare banca din SUA

Intrarea unor companii precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de.

Timisoara are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene

Primaria Timisoara are, in acest an, un buget de investitii de 350 de milioane de lei, dintre care 225 de milioane de lei provin din fonduri europene, ne-a declarat edilul Nicolae Robu. in prezent, primaria deruleaza 70 de proiecte de investitii, cele mai multe fiind pentru infrastructura.

Apple ar putea cumpara Beats, in cea mai mare achizitie facuta de Apple

Posibilitatea ca Apple sa cumpere Beats Electronics pentru suma de 3,2 miliarde de dolari, este stirea momentului, chiar daca achizitia nu a fost anuntata oficial.

Cea mai mare problema a rusilor. Preturile au urcat in aprilie cu 7,3% fata de perioada similara a anului trecut

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, transmite Bloomberg. Banca centrala a fost nevoita sa majoreze dobanda de politica monetara cu 2 puncte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )