Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cinci gorjeni infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Cinci gorjeni infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore

Cinci gorjeni infectati cu SARS-CoV-2 au decedat in ultimele 24 de ore. Toti pacientii sufereau si de alte afectiuni medicale. continuă pe Adevărul

Cinci milioane de americani au fost infectati cu noul coronavirus, un sfert din totalul mondial

Mai mult de 5 milioane de americani au fost infectati cu noul coronavirus de la inceputul epidemiei in Statele Unite, acest numar reprezentand un sfert din totalul inregistrat pe glob.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare, relateaza Agerpres.

Sibiu: 23 de angajati de la o fabrica de confectii, infectati cu noul coronavirus

Prefectura Sibiu a anuntat sambata ca 23 de de angajati de la o fabrica de confectii au fost infectati cu noul coronavirus, fiind demarata o ancheta epidemiologica.

NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara,ca in jur de 150 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 sunt conectati la aparatele de ventilatie.

1.350 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus in ultimele 24 de ore!

Pana astazi, 8 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 60. 623 de cazuri de persoane infec.

Aproximativ 94.400 de persoane au tranzitat frontiera in ultimele 24 de ore

Aproximativ 94. 400 de persoane au tranzitat frontiera de stat a Romaniei in ultimele 24 de ore, traficul cel mai intens fiind inregistrat la granita cu Ungaria, politistii de frontiera constatand in acest interval de timp 53 fapte ilegale 19 infractiuni si 34 contraventii), a informat, sambata, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.

COVID-19 |Medicii de familie din Prahova acuza DSP de incalcarea legii: Paseaza responsabilitatea gestionarii cazurilor de pacienti infectati cu noul coronavirus care nu sunt internati

Medicii de familie din Prahova acuza Directia de Sanatate Publica DSP) din acest judet de incalcari ale legii. Acestia sustin ca DSP-ul le paseaza responsabilitatea gestionarii cazurilor de pacienti.

Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este din nou pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. in acelasi timp, judetul Vaslui a devenit un nou punct fierbinte, aici numarul cazurilor crescand de cinci ori in ultimele 24 de ore.

CORONAVIRUS |779 de noi cazuri deCOVID-19, dintr-un total de 6.607 de teste efectuate in ultimele 24 de ore 29 de persoane au decedat, iar 476 de pacienti sunt in stare grava, la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS)anunta, luni, ca in ultimele 24 de ore, la nivel national, au fost confirmate 779 de noi cazuri deCOVID-19, dintr-un total de 6. 607 de teste efectuate in acelasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )