Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cinci lucruri mai putin stiute despre Stephen Hawking, cel mai mare fizician care nu a castigat niciodata Premiul Nobel FOTO

Adevărul Adevărul,
Cinci lucruri mai putin stiute despre Stephen Hawking, cel mai mare fizician care nu a castigat niciodata Premiul Nobel FOTO

Stephen Hawking a murit azi-noapte in casa sa din Cambridge, Regatul Unit, la varsta de 76 de ani. Fizicianul care a conturat teoria gaurilor negre si care a invins toate obstacolele de sanatate intampinate de-a lungul anilor traia alaturi de cei trei copii ai sai. continuă pe Adevărul

Cinci lucruri mai putin stiute despre Stephen Hawking, cel mai mare fizician care nu a castigat niciodata Premiul Nobel

Stephen Hawking a murit azi-noapte in casa sa din Cambridge, Regatul Unit, la varsta de 76 de ani. Fizicianul care a conturat teoria gaurilor negre si care a invins toate obstacolele de sanatate intampinate de-a lungul anilor traia alaturi de cei trei copii ai sai.

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre fizicianul Stephen Hawking

Teoreticianul originii universului si unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, Stephen Hawking, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 76 de ani, potrivitBBC. Iata cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre renumitul fizician.

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre astrofizicianul Stephen Hawking

Teoreticianul originii universului si unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, Stephen Hawking, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 76 de ani, potrivitBBC. Iata cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre renumitul fizician.

O lume intreaga ii aduce omagiu lui Stephen Hawking

Astronauti, oameni de stiinta, si celebritati celebreza viata omului de stiinta Stephen Hawking, si scriu despre acesta cele mai frumoase lucruri. Iata cum au reactionat acestia, la vestea mortii celebrualui.

Ultimul avertisment al lui Stephen Hawking. Cand va veni sfarsitul lumii si care vor fi cauzele

Stephen Hawking a fost recunoscut pentru teoriile sale controversate referitoare la originea Universului, a gaurilor negre si a lui Dumnezeu. Chiar daca multa lume l-a criticat pentru convingerile sale ateiste, acesta nu a incetat sa incerce sa isi explice anumite lucruri, fapt care l-a ajutat si in realizarea unor previziuni.

STEPHEN HAWKING A MURIT. Previziunea apocaliptica facuta inainte de moarte

Cu cateva luni inainte de a muri, Hawking a facut una dintre cele mai importante predictii ale sale despre soarta Pamantului. Stephen Hawking, cunoscutul.

Stephen Hawking a murit: cine a fost cel mai mare fizician al lumii

Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica cu putin timp dupa ce a implinit 21 de ani. A marcat fizica si cercetarea, in general, ca niciun alt fizician din ultima jumatate de secul. Stephen Hawking a fost un fizician englez, teoretician al universului si [].

Stephen Hawking si cele mai curajoase intrebari despre omenire si Univers

Stephen Hawking a fost un celebru fizician englez, care a lasat in urma lui nenumarate teorii despre mecanica cuantica, cosmologia teoretica, inceputurile Universului si multe altele. Acesta a fost imobilizat intr-un scaun cu rotile pentru multe decenii din cauza sclerozei laterale amiotrofice de care suferea si a trait cu multe peste termenul pe care medicii [].

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate a lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de familia fizicianului

Fizicianul britanic Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. El era cunoscut pentru lucrarea sa inovatoare despre gaurile negre si relativitate si a fost autorul mai multor carti stiintifice populare, inclusiv o scurta istorie a timpului. Britanicul era un ateu declarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )