Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Macesanu la 112

Antena3 Antena3,
Cinci luni de la apelul disperat al Alexandrei Macesanu la 112

Miercuri, in ziua de Craciun, se implinesc cinci luni de la ultimul apel disperat la 112 al Alexandrei Macesanu, copila de numai 15 ani care a sunat ca est rapita si violata de Gheorghe Dinca. continuă pe Antena3

Mama Alexandrei Macesanu, gest socant in fata procurorilor DIICOT. Ce se intampla cu certificatul de deces

Necazurile nu se mai opresc pentru familia Alexandrei Macesanu, tanara care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, supranumit Monstrul din Caracal! Apartinatorii tinerei au fost chemati luni la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al acesteia, chiar cu doua zile inainte de Craciun. Familia Alexandrei Macesanu este chemata din nou la DIICOT pentru .

Mama Alexandrei Macesanu refuza sa ridice certificatul de deces al fetei de la DIICOT

Familia Alexandrei Macesanu a fost chemata, luni, la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al tinerei, cu doua zile inainte de Craciun. Parintii adolescentei au refuzat sa ridice documentul pentru a doua oara.

Decizie dramatica in cazul Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, chemati la DIICOT sa ridice certificatul de deces al fetei

Familia Alexandrei Macesanu a fost chemata, luni, la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al tinerei. Parintii adolescentei refuza sa ridice documentul in lipsa unui cadavru.

CAZUL CARACAL. Parintii Alexandrei Macesanu, chemati la DIICOT sa ridice certificatul de deces al fetei (VIDEO)

Momente cumplite pentru familia Alexandrei Macesanu! Rudele adolescentei disparute in Caracal au fost chemate astazi la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al fetei. Teoretic, acest lucru inseamna ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )