Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cinci militari israelieni, ucisi luni in confruntarile din Fasia Gaza

Antena3 Antena3,
Cinci militari israelieni, ucisi luni in confruntarile din Fasia Gaza

Cinci militari israelieni au murit, luni, in confruntarile armate din Fasia Gaza, unde armata israeliana a lansat operatiuni militare aeriene si terestre din 8 iulie, informeaza AFP, potrivit. continuă pe Antena3

Conflictul din Fasia Gaza: Consiliul de Securitate al ONU cere un armistitiu imediat si neconditionat

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite, reunit de urgenta pentru a discuta situatia din Fasia Gaza, a adoptat in noaptea de duminica spre luni o declaratie in unanimitate in care face apel la incetarea focului imediata si neconditionata in acest teritoriu.

OMS denunta atacurile asupra spitalelor din Fasia Gaza

Organizatia Mondiala a Sanatatii denunta atacurile asupra spitalelor din Fasia Gaza.

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, cere tarilor musulmane armament pentru militantii din Fasia Gaza

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a solicitat, vineri, tarilor musulmane si arabe sprijin politic, moral, mediatic si in materie de armament pentru grupurile palestiniene de rezistenta din Fasia Gaza, informeaza Mediafax.

Israelul sustine ca nu a atacat scoala ONU din Fasia Gaza

Guvernul israelian a comunicat ca armata israeliana nu este implicata in atacul cu rachete care a vizat un adapost organizat intr-o scoala din Fasia Gaza administrata de ONU, serviciile de spionaj israeliene insistand ca obiectivul a fost atacat de.

VIDEO Conflictul din Fasia Gaza: Israelul reia ofensiva militara, cel putin 7 palestinieni ucisi/ Hamas accepta o incetare a focului de 24 de ore/ Netanyahu: Hamas isi incalca propriul armistitiu

Armata israeliana a anuntat duminica dimineata incheierea armistitiului umanitar si reluarea operatiunilor sale militare in Fasia Gaza, in replica la tirurile continue de rachete lansate de Hamas, transmite AFP. Ora 17. 00 Netanyahu: Hamas isi incalca propriul armistitiuOra 13. 30 Hamas accepta instituirea unui armistitiu umanitar de 24 de ore, incepand cu ora 11. 00, ora Romaniei), anunta miscarea islamista intr-un comunicat. Ora 13. 20 Cel putin sapte palestinieni au fost ucisi duminica in Fasia Gaza, unde armata israeliana si-a reluat ofensiva, dupa o zi de armistitiu, au informat serviciile locale de urgetaOra 10. 55 Au fost reluate raidurile israeliene, trei palestinieni ucisi - serviciile de urgenta.

Israelul A APROBAT prelungirea armistitiului umanitar din Fasia Gaza pana duminica seara

Cabinetul de securitate israelian a aprobat sambata seara cererea ONU de a prelungi armistitiul umanitar in Fasia Gaza pana duminica seara, a anuntat un oficial guvernamental israelian, citat de AFP, conform.

UPDATE Conflictul din Fasia Gaza: Israelul respinge propunerea de armistitiu a lui John Kerry, dar accepta o incetare unilaterala a focului de 12 ore incepand de sambata dimineata / Hamas a acceptat armistitul conform unui oficial al miscarii islamiste p

Israelul a respins vineri seara o propunere transmisa de secretarul de Stat american, John Kerry, privind o incetare a focului in Fasia Gaza, a informat televiziunea publica israeliana, citata de AFP. UPDATE 2 Hamas a acceptat un armisitiu de 12 ore care va incepe de sambata dimineata de la ora 8. 00, ora locala, a declarat pentru AFP un oficial al miscarii islamiste palestiniene din Gaza, Sami Abu Zyhri. UPDATE: Israelul a acceptat sa instituie o incetare unilaterala a focului in Gaza timp de 12 ore, incepand de sambata dimineata, a anuntat vineri seara un oficial american, citat de AFP.

UPDATE. Apel international de prelungire a armistitiului din Fasia Gaza. Israelul accepta

Ministrii de Externe din SUA, Qatar, Turcia si mai multe tari europene, reuniti sambata la Paris, au facut un apel de prelungire a armistitiului umanitar intre Israel si Hamas, informeaza Mediafax.

Apel international de prelungire a armistitiului din Fasia Gaza

Ministrii de Externe din SUA, Qatar, Turcia si mai multe tari europene, reuniti sambata la Paris, au facut un apel de prelungire a armistitiului umanitar intre Israel si Hamas, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )