Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci mituri despre fitness care fac mai mult rau decat bine: este sportul cel mai bun mod de a slabi?

Adevărul Adevărul,
Cinci mituri despre fitness care fac mai mult rau decat bine: este sportul cel mai bun mod de a slabi?

Exista un moment al zilei cand e bine sa facem sport? Cat de mult conteaza dieta cand vrem sa slabim? Jurnalistii de la Insider au lamurit, cu ajutorul specialistilor, care sunt cele mai vehiculate si false mituri cand vine vorba de fitness. continuă pe Adevărul

Cinci mituri despre fitness care fac mai mult rau decat bine

Exista un moment al zilei cand e bine sa facem sport? Cat de mult conteaza dieta cand vrem sa slabim? Jurnalistii de la Insider au lamurit, cu ajutorul specialistilor, care sunt cele mai vehiculate si false mituri cand vine vorba de fitness.

De pe podium, la Guvern: Statul este plin de functionare pe care aspectul le recomanda mai mult decat realizarile (VIDEO)

Statul este plin de functionare pe care aspectul le recomanda mai mult decat realizarile. Cu salarii generoase si functii caldute, nimeni nu pare sa stie exact ce si cat muncesc tinerele. Desi multe nu au ex.

Mai mult de jumatate din corpul tau nu este uman

Mai mult de jumatate din corpul vostru nu este uman, sustin oamenii de stiinta citati de BBC. Celulele umane reprezinta doar 43% din numarul total de celule al organismului. Restul sunt colonisti.

Mituri despre tratamentul cancerului de san

Expertii in tratarea cancerului mamar au intocmit o lista continand idei gresite care se intalnesc frecvent atunci cand vine vorba despre tratamentul cancerului de san. Care sunt acestea potrivit European Society for Medical Oncology.

Cafeaua de weekend. Subiecte tari din aceasta saptamana. Bonus: Cantarim mai mult la Ecuator sau la Polul Nord? Daca culoarea roz nu exista, de ce o putem vedea? Cum devenim dreptaci sau stangaci. E Superman fascist? Dar Batman?

Evenimentele vin, trec si apoi se uita, fiind inlocuite in memoria de scurta durata cu alte evenimente. De aceea, va propunem o sinteza saptamanala cu cele mai interesante evenimente de la noi si din lume, cel putin cu cele care ne-au retinut noua atentia. O colectie de texte pe care sa le puteti savura in fiecare sambata la cafeaua de dimineata. Lectura placuta! P. Tuturor celor care intampina Sarbatorile Pascale le dorim ca luminosul praznic sa-i gaseasca intru buna asezare sufleteasca, sanatosi si cu masa plina! Sarbatori line si pline de speranta!.

Google, acuzata de colectare ilegala a unor date despre copiii care utilizeaza platforma Youtube

Scandalul colectarii ilegale de date private ajunge sa implice si compania Google! Peste 20 de grupuri care militeaza, intre altele, pentru drepturile copilului si ale consumatorului, au acuzat compania Google de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )