Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Antena3 Antena3,
Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, sambata, de autoritati. Bilantul a ajuns astfel la 1. 253 de morti. Doua dintre victime sunt din Bucuresti, iar celelalte trei din Iasi, Ilfov si Brasov. Toate victimele raportate aveau si alte patologii. continuă pe Antena3

Opt noi decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul total urca la 1.248

Opt noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor la 1. 248 in Romania. Cea mai tanara victima este un barbat de 53 de ani din Suceava, ce suferea de diabet zaharat si obezitate.

Trei noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al deceselor ajunge la 1.238

Trei noi decese in randul pacientilor COVID-19 au fost confirmate vineri dimineata, ducand bilantul total al deceselor la 1. Este vorba de un barbat de 62 de ani, si doua femei de 80 si 83 de ani, toti cu alte afectiuni cronice.

Patru noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul urca la 1223

Patru noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost anuntate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor la 1. Ultimele victime sunt o femeie de 83 de ani cu boala renala cronica in stadiul V, un barbat de 90 de ani, fara comorbiditati cunoscute, o femeie de 57 cu boli cardiovasculare si o alte de 68 de ani ce suferea de hepatita si hipertensiune arteriara.

Doua noi decese in randul pacientilor Covid-19. Bilantul total a ajuns la 1.240

Bilantul total al deceselor in tara noastra in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 1. 240 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte doua decese. Este vorba de o femeie de 54 de ani din Harghita si un barbat de 68 de ani din Alba, ambii prezentand mai multe afectiuni cronice grave.

6 noi decese provocate de coronavirus! Numarul mortilor ajunge la 1259!

Grupul pentru Comunicare Strategica a anuntat 6 noi decese in aceasta dupa-amiaza. Victimele erau do.

Alte cinci persoane au murit in R. Moldova din cauza COVID-19

Inca cinci pacienti au pierdut lupta cu COVID-19. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Chisinau, un barbat de 63 de ani din Gagauzia, un barnat de 45 de ani din Soroca, o femeie de 69 de ani din Chisinau si o femeie de 81 de ani din Chisinau.

Ministerul Justitiei, detalii despre profesorul roman inchis in China: Extradarea, amanata din cauza pandemiei de Covid-19

Ministerul Justitiei a transmis ca autoritatile chineze au amanat transferul in tara al profesorului roman Marius Balo, condamnat la opt ani, din cauza restrictiilor anti-COVID. Acesta trebuia repatriat inca.

Renault avertizeaza ca va avea pierderi 3,7 miliarde euro din cauza crizei de la Nissan - care inchide uzina din Spania

Constructorul auto francez Renault a anuntat joi ca pierderile inregistrate de partenerul sau japonez Nissan ii vor afecta semnificativ propriile sale rezultate financiare pe primul trimestru, o noua dovada a dificultatilor cu care se confrunta alianta dintre cei doi producatori auto, transmite Reuters.

Financial report Democratiile detin avantajul pentru a face fata crizei, Covid-19 a expus tarele autoritarismului. Renault: imprumut garantat sub inalta supraveghere. Un tanar din cinci a incetat sa lucreze din cauza virusului

The Financial Times: Democratiile detin avantajul pentru a face fata actualei crize. O recesiune democratica pare improbabila - Covid-19 a expus tarele autoritarismului * Les Echos: Renault: imprumut garantat sub inalta supraveghere * La Repubblica: Un tanar din cinci a incetat sa lucreze din cauza virusului. Sunt afectate mai ales femeile * Stiri pe scurt.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )