Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cinci oameni au vrut sa lanseze un album, dar... - FOTO

Antena3 Antena3,
Cinci oameni au vrut sa lanseze un album, dar... - FOTO

Fotograful MIhai Constantineanu a surprins unul dintre cele mai puternice mesaje ale manifestatilor din Capitala. Un omagiu adus membrilor trupei Goodbye To Gravity. foto: Mihai. continuă pe Antena3

Cel mai emotionant mesaj din mijlocul manifestantilor: CINCI OAMENI AU VRUT SA LANSEZE UN ALBUM, DAR... - FOTO

Fotograful MIhai Constantineanu a surprins unul dintre cele mai puternice mesaje ale manifestatilor din Capitala. Un omagiu adus membrilor trupei Goodbye To Gravity. foto: Mihai.

Masinile autonome si o (falsa?) problema filozofica - Ar trebui singure sa decida ca e ok sa omori un om, pentru a salva cinci oameni?

Vor mai trece probabil 25-30 de ani pana cand in jurul nostru vor fi multe masini capabile sa se conduca singure, iar daca aceste masini vor fi 100% sigure, ele ar putea fi puse in fata unui paradox. Ce ar trebui sa faca daca intr-o situatie, intr-o fractiune de secunda, ar trebui sa aleaga intre a lovi un grup de cativa oameni sau a-i evita, insa cu pretul omorarii pasagerului din masina. Cei de la Quartz au pus problema, pornind de un experiment de etica. Din fericire scenariul este unul mai apropiat de filmele SF si va fi intalnit extraordinar de rar in trafic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )