Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata

Playtech Playtech,
Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata

Au trecut vremurile in care persoanele care poarta ochelari erau numite aragaz cu patru ochi. Acum, ochelarii sunt consideratii accesorii vestimentare, dar sunt unii care incorporeaza tehnologii de ultima ora. in randurile de mai jos nu veti gasi ochelarii inteligenti Google Glass si nici ochelarii de realitate virtuala HoloLens, pentru ca despre aceste gadgeturi s-au [] Cinci perechi de ochelari care fac mai mult decat sa te ajute sa nu mai vezi in ceata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ce reprezinta cu adevarat jocurile video: Povestile ne influenteaza mai mult decat credem

Intr-un studiu asupra experientelor oamenilor cu jocurile video, cei cu adevarat pasionati au explicat ca nu apreciaza jocurile video doar ca metoda de distragere de la realitatea cotidiana, ci gasesc si semnificatii profunde in multe dintre ele. Aceasta perceptie ar trebui sa fie incurajatoare pentru dezvoltatorii care vor sa investeasca in jocuri care abordeaza teme [] Ce reprezinta cu adevarat jocurile video: Povestile ne influenteaza mai mult decat credem Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

INTERVIU Bogdan Hossu, Wise Finance Solutions: Ca antreprenor, la inceput trebuie sa muncesti mult mai mult decat in alta parte, ca sa pui afacerea pe picioare

Ca antreprenor, pana sa ajungi sa ai beneficii, ai multe obstacole de trecut, fie ca e vorba de birocratia dura sau de nevoia de a munci mult mai mult decat in alte locuri pentru a ajunge sa-ti pui afacerea pe picioare, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Bogdan Hossu, director al companiei Wise Finance Solutions, specializata in consultanta pentru accesarea fondurilor europene. In articol puteti citi despre mentalitati problematice, despre atitudinea fata de faliment si despre mituri legate de banii europeni.

Vladimir Putin, venit dublu pe 2014, dar mai mic decat al lui Dmitri Medvedev

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, dar mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, care a castigat 8 milioane de ruble 158. 000 de dolari),.

Religiozitatea, in scadere. Romanii cu studii medii, de doua ori mai bisericosi decat cei cu studii superioare

Doar 77% din romani se mai declarau religiosi anul trecut, fata de 85% in anul 2005, potrivit celui mai recent sondaj international despre gradul de religiozitate, realizat de Gallup. Mai mult, un alt sondaj, realizat in acest an de Avangarde, arata ca.

Sondaje. Religiozitatea, in scadere. Romanii cu studii medii, de doua ori mai bisericosi decat cei cu studii superioare

Doar 77% din romani se mai declarau religiosi anul trecut, fata de 85% in anul 2005, potrivit celui mai recent sondaj international despre gradul de religiozitate, realizat de Gallup. Mai mult, un alt sondaj, realizat in acest an de Avangarde, arata ca doar 54% din romani se considera in mare masura sau in foarte mare masura religiosi.

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat sa fie atacat cu un cutit, asa cum s-a intamplat luna trecuta. Acest nou accident se va intampla daca ambasadorul va continua sa formuleze acuzatii rizibile impotriva Coreii de Nord, ameninta o unitate nord-coreeana de propaganda.

Phenianul ameninta ambasadorul SUA la Seul cu un accident mai mare decat agresarea cu un cutit

Ambasadorul Statelor Unite in Coreea de Sud ar putea sa aiba un accident mai mare decat atacul cu arma alba de luna trecuta, daca nu inceteaza sa mai insulte Coreea de Nord cu acuzatii rizibile, ameninta o unitate nord-coreeana.

Asa se prepara bautura care ar distruge cancerul. Ce efecte are

Un homeopat chinez, pe numele sau Seto, sustine ca a gasit o reteta miraculoasa a unei bauturi care ar distruge cancerul. Mai mult decat atat, bautura care ar distruge cancerul este preparata doar din trei ingrediente si.

Credinta pierde tot mai mult teren in Romania: Tinerii si cei cu studii superioare sunt cei care se indeparteaza tot mai mult de Biserica

In Romania, tara cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeana, credinta pierde teren in randul conationalilor, informeaza B1 TV. Cifrele arata ca tot mai putini romani se declara.

Subiectele Zilei: Sondaje. Religiozitatea, in scadere. Romanii cu studii medii, de doua ori mai bisericosi decat cei cu studii superioare; Campania Medicul de garda. Scandalul care rupe Romania in doua . Vaccinul care a omorat doi bebelusi in Franta, il

Harta influentei in Europa. Romania, periferia si urgenta nationala: Avem nevoie de 5. 000 de romani la Bruxelles si 25. 000 de experti acasa La opt ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )