Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav, produs in judetul Alba

B1 B1,
Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav, produs in judetul Alba

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident produs duminica seara pe DN14B, pe raza localitatii Cistei, intre Blaj si Teius, potrivit Romania TV. Femeia care conducea autoturismul a pierdut. continuă pe B1

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav, produs in judetul Alba

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident produs duminica seara pe DN14B, pe raza localitatii Cistei, intre Blaj si Teius, potrivit Romania TV. Femeia care conducea autoturismul a pierdut.

Doua persoane au fost ranite grav intr-un accident provocat de un primar din Iasi: Edilul a fugit de la locul faptei (VIDEO)

Un accident grav de circulatie ar fi fost provocat de un primar din judetul Iasi. Acesta s-ar fi aflat la volanul unei dube de transport persoane, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului si a lovit.

Accident pe DN14: Patru persoane au fost ranite, dupa ce trei masini si un TIR s-au ciocnit

Patru persoane au fost ranite, luni dimineata, pe DN 14, la iesirea din orasul Copsa Mica spre Sibiu, dupa ce dupa ce trei masini si un TIR s-au ciocnit. Ei au fost preluati de echipajele SMURD si transportati de urgenta la Spitalul Municipal din Medias, informeaza ISU Sibiu .

Asociatul lui Dan Condrea si-a ucis sotia intr-un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Accidentul in care a murit Dan Condrea vine la cinci ani dupa ce un fost asociat de-ai sai, Miron Panaitescu, a fost implicat intr-un accident de masina produs chiar de el, in care i-a murit.

Autocarul echipei FCM Baia Mare, implicat intr-un accident cu o autoutilitara. Soferul autoutilitarei a ramas incarcerat

Autocarul echipei de fotbal FCM Baia Mare, in care se aflau 30 de persoane, a fost implicat intr-un accident rutier, izbind in lateral o autoutilitara. Accidentul a avut loc duminica.

Autocarul echipei FCM Baia Mare, implicat intr-un accident cu o autoutilitara. Soferul dubei a ramas incarcerat

Autocarul echipei de fotbal FCM Baia Mare, in care se aflau 30 de persoane, a fost implicat intr-un accident rutier, izbind in lateral o autoutilitara. Accidentul a avut loc duminica.

Alba: Cinci raniti intr-un accident pe DN14B, dupa ce s-au rasturnat cu masina in afara partii carosabile

Cinci persoane, doua femei si trei barbati, au fost ranite intr-un accident produs duminica seara pe DN14B, pe raza localitatii Cistei, intre Blaj si Teius, dupa ce autoturismul cu care se deplasau s-a rasturnat in afara partii carosabile, relateaza Agerpres.

Focuri de arma la un concert in Austria: Un tanar a impuscat mortal doua persoane, iar alte 11 au fost ranite (VIDEO)

UPDATE: Tanarul s-a sinucis imediat dupa atacul armat. in timpul unui concert in Austria, doua persoane au fost impuscate mortal, iar alte 11 persoane au fost ranite de catre.

Accident grav in fata Tribunalului Bucuresti. Un motociclist, izbit in plin de un taxi

Un accident grav a avut loc, vineri dimineata, in fata Tribunalului Bucuresti, dupa ce un taxi a izbit in plin un motociclist care circula regulamentar, scrie b365. ro. Taximetristul a vrut sa.

VIDEO Autocarul echipei FCM Baia Mare, implicat intr-un accident. Niciun fotbalist nu a fost ranit

Autocarul echipei de fotbal FCM Baia Mare a fost implicat, duminica, 22 mai, intr-un accident in localitatea Coplean din judetul Cluj. Sportivii se intorceau de la Medias. Niciun fotbalist nu a fost ranit. in schimb, soferul unei dube care a fost izbita in lateral de autobuz a fost transportat la spital.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )