Libnet.ro
UNICEF

17:46

Cinci persoane au fost retinute in dosarul furturilor din agentiile de pariuri

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane au fost retinute in dosarul furturilor din agentiile de pariuri

Sambata seara au fost retinute 5 persoane in dosarul furturilor care au avut loc in mai multe agentii de pariuri de pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Timis, a declarat Politia Capitalei. continuă pe Adevărul

Jaf in cateva secunde la case de pariuri din Bucuresti si Timis. Cinci persoane au fost retinute

Cinci persoane au fost retinute, sambata seara, in dosarul furturilor din mai multe agentii de pariuri aflate pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Timis, informeaza Politia Capitalei.

14 persoane, trimise in judecata in dosarul sclaviei din Maramures Detaliile anchetatorilor despre tratamentul inuman la care erau supusi adolescentii din Germania

DIICOT a anuntat, vineri, trimiterea in judecata a 14 persoane, printre care se afla sotii Schumann Bert Sieghard si Schumann Babett, dar si un asistent social, in dosarul tinerilor germani tinuti in sclavie intr-un centru din localitatea Viseu de Sus din judetul Maramures. Adolescentii, cu varste intre 12 si 18 ani, erau exclusi de la orice forma de continuare a studiilor, aveau actele de identitate si bunurile personale confiscate si erau supusi unor acte de violenta fizica extrema, fiind exploatati prin munca, spun procurorii.

Cinci persoane din Brasov, arestate in dosarul fraudelor informatice din SUA

Un numar de cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Brasov, in d.

Cinci persoane din Galati au iesit de sub supraveghere medicala dupa ce revenisera recent din China

Persoanele in cauza au fost izolate la domiciliu pentru 14 zile, aceasta fiind perioada de incubatie a coronavirusului.

A fost suspendata activitatea clinicii din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie generala. Costache: Urmeaza o ancheta a Parchetului. Substanta respectiva se foloseste in spitale, nu in cabinete (VIDEO)

Activitatea clinicii din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa ce i-a fost aplicata o anestezie generala, a fost suspendata, a anuntat Victor Costache, ministrul Sanatatii, care a precizat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )