Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane, iMPUSCATE MORTAL intr-o casa din statul american Arizona

Antena3 Antena3,
Cinci persoane, iMPUSCATE MORTAL intr-o casa din statul american Arizona

Cinci persoane au fost impuscate mortal, vineri, intr-o casa din statul american Arizona, anchetatorii stabilind ca este vorba de un conflict familial, informeaza Fox News. Cadavrele a trei. continuă pe Antena3

Cinci persoane de origine marocana au fost impuscate mortal in SUA. Agresorul facea parte din aceeasi familie

Cinci persoane au fost impuscate mortal, vineri, intr-o casa din statul american Arizona, anchetatorii stabilind ca este vorba de un conflict familial, informeaza Fox News, preluat de Mediafax.

Timisoara: Perchezitii la contrabandisti de tigari. Cinci persoane au fost conduse la audieri

In urma perchezitiilor facute de politistii timisoreni, aflati sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, cinci persoane au fost conduse la audieri. Potrivit Digi 24, au fost.

Botosani: Un proiectil aflat in stare activa a fost gasit intr-o gradina din localitatea Bucecea

Un proiectil explozibil a fost descoperit joi de un barbat intr-o gradina din localitatea botosanaeana Bucecea, informeaza Agerpres, citand un reprezentant al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

UPDATE: Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu. Femeia a fost omorata

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Dosar penal pentru moartea suspecta in cazul femeii decedate intr-un spital din Buzau

Politistii buzoieni au deschis dosar penal pentru moartea suspecta a femeii care a decedat la nasterea celui de-al doisprezecelea copil, intr-un spital din Ramnicu Sarat, informeaza Mediafax.

Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

FOTO INEDITE. Cum arata o biserica transformata intr-o casa moderna

Un cuplu de tineri americani traiesc intr-o biserica menonita din Harrisburg, din statul Pennsylvania. Desi la exteior cladirea arata ca orice alta biserica, inauntru are un aspect foarte modern si foarte luxos.

Incendiu puternic la o casa din Brasov. Un barbat si fiul acestuia de 12 ani au murit

Un barbat in varsta de 40 de ani si fiul acestuia de 12 ani, din localitatea brasoveana Carta, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unui incendiu care le-a cuprins locuinta. Pompierii de la.

Mai bine saraci, decat sa munceasca! intr-o comuna din Valcea, asistatii social refuza locurile de munca: Munca e grea, iar salariile mici

Mai bine la mila statului, decat sa munceasca. Asistatii social dintr-o comuna din Valcea refuza locurile de munca oferite de o fabrica de confectii si prefera sa traiasca in saracie. Explicatia.

Hunedoara: Cadavrul unei femei, descoperit de mai multi turisti, intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti in Pestera Vacii din Muntii Sureanu, judetul Hunedoara, transmite Mediafax. Trupul neinsufletit a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )