Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane au murit dupa ce au fost lovite de o masina in timp ce asteptau autobuzul in statie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cinci persoane au murit dupa ce au fost lovite de o masina in timp ce asteptau autobuzul in statie

Cinci persoane au decedat in timp ce asteptau autobuzul intr-o statie din Braila. Acestea au fost lovite de o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, alte doua persoane au fost ranite. continuă pe Wall-Street Ro

Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au fost decedat, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

UPDATE Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz. Soferul, depistat pozitiv la testul de droguri

Cinci persoane au murit, iar doua - soferul si o femeie - au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres. Ora 15:26 Soferul a testat pozitiv la testul de droguri: amfetamina/benzodiazepina/canabi, au declarat surse medicale pentru Infobraila.

Accident grav in Spania: Sapte persoane au murit dupa ce doua masini s-au ciocnit, la periferia orasului Figueres (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc sambata in apropierea orasului spaniol Figueres. Sapte persoane au murit dupa ce o masina Dacia Sandero, inmatriculata in Spania, si un.

Cinci persoane au murit in urma unui accident intr-o statie de autobuz, in Braila

Cinci persoane au fost decedat, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila.

Cinci oameni au murit, dupa ce au fost loviti de o masina in statia de autobuz. Soferul era drogat si suferea de epilepsie

Cinci oameni si-au pierdut viata, dupa ce au fost spulberati de o masina condusa de un sofer de 27 de ani. Victimele asteptau autobuzul intr-o statie din Braila, in momentul in care.

Accident in Braila: Cinci persoane, omorate in statia de autobuz

35: Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, in urma accidentul petrecut in statia de autobuz Ramnicu Sarat din Braila, conform Serviciului Rutier al IPJ Braila. Accidentul a avut loc in jurul orei 06.

FOTO. Accident in Braila: Cinci persoane, omorate in statia de autobuz

35: Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, in urma accidentul petrecut in statia de autobuz Ramnicu Sarat din Braila, conform Serviciului Rutier al IPJ Braila. Accidentul a avut loc in jurul orei 06.

Un barbat de 35 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de tren

Un barbat in varsta de 35 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un tren. Tragedia a avut loc la o trecere cu calea ferata din localitatea Cristian,.

Cinci persoane ranite in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaz, in centrul Parisului

O explozie cauzata de o scurgere de gaz s-a produs vineri la pranz intr-un imobil situat in arondismentul 6 din centrul Parisului, cinci persoane fiind ranite usor, potrivit publicatiei Le Point, care citeaza surse din politie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )