Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflaus-a ciocnit cu un camion si a luat foc

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflaus-a ciocnit cu un camion si a luat foc

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident. continuă pe Adevărul

Cinci persoane au murit in Suceava dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in se aflau a luat foc in urma unui accident.

FOTO Cinci tineri ce se intorceau de la o petrecere de Halloween au murit carbonizati dupa ce s-au izbit cu masina intr-un camion. Autoturismul a luat foc

Cinci persoane au murit carbonizate miercuri dimineata intr-o localitate din Suceava, dupa ce masina in care se aflau a luat foc in urma unui accident.

Cel putin cinci persoane au murit in Europa din cauza furtunii Herwart

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, din cauza furtunii Herwart, care a lovit centrul Europei si a provocat si numeroase pagube materiale, relateaza Deutsche Welle.

Accident grav in judetul Suceava. in urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Cinci persoane au murit si alte trei au fost ranite miercuri dimineata, pe DN 17, in localitatea Ilisesti, intr-un accident rutier urmat de incendiu. Potrivit Inspectoratului pentru.

Circulatie blocata pe ruta Timisoara Belgrad. O masina in care se aflau cinci persoane s-a ciocnit cu un autobuz plin cu municotori

Un grav accident de circulatie a avut loc luni dupa amiaza in Timis. O masina in care se aflau cinci persoane a lovit un autobuz plin cu muncitori. Din autobuz nu a fost nimeni ranit, insa in autoturism au ramas incarcerate doua persoane.

O masina cu cinci persoane s-a rasturnat intr-o comuna din Arges

O soferita s-a rasturnat cu masina la 13 kilometri de Pitesti, in comuna argeseana Albota. Cinci persoane au fost ranite.

Alerta la Londra: Mai multe persoane ranite grav dupa ce o masina a intrat in multime (FOTO)

UPDATE:Conform BBC, doua persoane primesc ajutor de la medicii de la ambulanta la fata locului, unui dintre acestea fiind in ranit extrem de serios. Martorii sustin ca a fost o atmosfera.

Suceava: Cinci oameni au murit dupa ce o masina s-a ciocnit de un camion si a lut foc

Cinci persoane au murit, miercuri dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un camion si a luat foc, in judetul Suceava. In accident a fost implicat si un al treilea autoturism, potrivit news. ro.

Suceava: Cinci oameni au murit dupa ce o masina s-a ciocnit de un camion si a luat foc

Cinci persoane au murit, miercuri dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un camion si a luat foc, in judetul Suceava. In accident a fost implicat si un al treilea autoturism, potrivit news. ro.

Doua persoane au murit in Bucuresti, dupa ce s-au izbit cu masina de un copac

Doua persoane au murit, miercuri dimineata, in urma unui accident rutier produs in Capitala si in care au fost implicate trei autoturisme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2801 seconds )