Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cinci persoane, printre care un copil, ranite intr-un accident produs pe DN 7

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane, printre care un copil, ranite intr-un accident produs pe DN 7

Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite marti dupa-amiaza intr-un accident in care . continuă pe România Liberă

Sase persoane, printre care doi minori, au fost ranite la Raliul Craiovei dupa ce o masina a derapat - VIDEO

Sase persoane au fost ranite, dupa ce o masina a derapat la Raliul Craiovei. Cele 6 persoane, dintre care doi copii, nu au fost ranite grav, insa au fost duse la spital pentru investigatii.

FOTO Masina cu cinci pasageri, printre care si un copil, facuta praf de un TIR, pe Valea Oltului, la poarta Manastirii Cornet

Marti seara, 17 septembrie, intr-un accident rutier produs pe Valea Oltului, in judetul Valcea, au fost implicate sase persoane. Soferul unui TIR nu a pastrat distanta corespunzatoare in timpul mersului si a acrosat o masina in care se afla si un copil. Traficul in zona a fost blocat.

Accident produs la Agigea de un sofer baut. Sunt patru victime, printre care doi copii

Patru persoane, printre care doi copii, au fost marti dupa-amiaza ranite si transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgente Constanta, in urma unei coliziuni intre doua autovehicule produse pe DN 39, in.

Situatie dramatica in Spania, din cauza inundatiilor. Cinci persoane au murit

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata si aproximativ 3. 500 au fost evacuate in doua zile de ploi torentiale in sud-estul Spaniei, in timp ce numeroase drumuri, cai ferate si un aeroport au fost.

Accident grav la raliul Craiovei: Mai multi adulti si copii, loviti de un bolid(VIDEO)

Accident grav la Raliul Craiovei. Sase persoane, printre care si doi copii, au ajuns la spital, dupa ce au fost lovite de masina unui participant. Bolidul a derapat in afara traseului. Victimele au avut nevoie de i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )