Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cinci persoane ranite ca urmare a unui accident in Constanta

Adevărul Adevărul,
Cinci persoane ranite ca urmare a unui accident in Constanta

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, joi dupa-amiaza, la intrarea in localitatea Valu lui Traian, dupa ce un TIR nu s-a asigurat cand a vrut sa intre pe DN 3. Un autovehicul a intrat pe contrasens pentru a evita impactul si a lovit o alta masina care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

Galati: Doua persoane au murit intr-un accident in care a fost implicata o ambulanta

Doua persoane au decedat, iar una a fost grav ranita, in urma unui accident produs, marti, in comuna Barcea, judetul Galati, si in care a fost implicata o ambulanta, cele doua victime fiind pacientul si soferul, relateaza Mediafax. Potrivit posturilor de stiri, in accident ar mai fi fost implicat un tir. Serviciul de Ambulanta Galati e precizat ca victimele sunt ambulantierul si un pacient de 82 de ani care se afla in ambulanta.

Turneul lui Mitt Romney, ANULAt din cauza unui ACCIDENT AVIATIC.

Candidatul republican la Casa Alba, Mitt Romney, si-a anulat, duminica, o reuniune electorala prevazuta in Colorado vest) dupa un accident aviatic ce a avut loc pe aeroportul unde urma sa aterizeze avionul sau, transmite AFP, citata de Realitatea TV. Citeste si: Romney incearca sa obtina voturi de la persoanele de culoare, alegatori ai lui Obama Din cauza unui accident in care a fost implicat un avion de mici dimensiuni pe aeroportul din Pueblo, ce face in acest moment obiectul unei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )